Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕУРОСОЛБГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202770425
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202770425 от 2013-12-18 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
October 10, 2013 16:09
Наименование
ЕУРОСОЛБГ
Транслитерация
EUROSOLBG
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. "Бигла", 54 Виж на картата
Предмет на дейност
Дейност с възобновяема енергия, продажба и дистрибуция в страната и чужбина на възобновяем материал, търговско представителство, консултантски услуги и всякакви дейности, които не са забранени... Дейност с възобновяема енергия, продажба и дистрибуция в страната и чужбина на възобновяем материал, търговско представителство, консултантски услуги и всякакви дейности, които не са забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Джовани Боргини (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МАРИЯ ЛЮБЕНОВА ГОРАНОВА 10.00 лв - 1.00% дял (свързан с 14 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ХРИСТИНА ЛЮБЕНОВА ГОРАНОВА 990.00 лв - 99.00% дял (свързан с 16 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Джовани Боргини (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕУРОСОЛБГ ЕООД на латиница "EUROSOLBG" с ЕИК/ПИК 202770425 е основана на 10 Октомври 2013 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СЕНСОН", но на 5 Февруари 2018 година то бива сменено на сегашното "ЕУРОСОЛБГ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2013-10-10
Регистрация на фирмата

2013-12-18
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202770425 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2018-02-05
Промяна наименование
Името се сменя от СЕНСОН на ЕУРОСОЛБГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, "Дунав", 33, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. "Будапеща", 26, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- Проучване, проектиране, реализиране, инсталиране, управление, поддръжка, и маркетинг (включително отдаване под наем)на: Информационни решения за всички възможни сфери на приложение в областта на информационните технологии; Решения за предаване на информация на разстояние и за дистанционно наблюдение в областта на телекомуникационните технологии; Електронни системи в областта на електронните технологии; Електромедицинска апаратура, информационни здравни системи и системи за телемедицина в областта на биомедицинските технологии; Енергоспестяващи решения за индустриалния и гражданския сектор в областта на енергийните технологии; Решения за моделиране, симулация и контрол на системите в областта на технологиите за автоматизация; Софтуерни и хардуерни продукти, компютърни мрежи и системи , компютърна и електронна апаратура, както и софтуер и хардуер за интерфейс с действителността; Разработване на решения и предоставяне на консултантски услуги за подпомагане на организационните, производствените и управленческите процеси на предприятията; проектиране, управление и организиране на инициативи и дейности, свързани с образованието, обучението, консултирането, ориентирането и с опресняващо професионално обучение; дейност в областта на научните изследвания в промишлеността и на предварителните конкурентни дейности за развитие, в т.ч. услуги в прототипирането на нови продукти, технологии и процеси; всякаква търговска дейност в страната и чужбина, включително всякакви търговски, индустриални, финансови операции и операции с движимо и недвижимо имущество, както и извършването на всички други дейности и услуги, които не са забранени от закона.
+ Дейност с възобновяема енергия, продажба и дистрибуция в страната и чужбина на възобновяем материал, търговско представителство, консултантски услуги и всякакви дейности, които не са забранени със закон.

2018-02-27
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2019-02-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. "Будапеща", 26, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. "Бигла", 54

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма