Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НИКОЛОВ КОНСУЛТ И ПАРТНЬОРИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202779997
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 18, 2013 12:23
Наименование
НИКОЛОВ КОНСУЛТ И ПАРТНЬОРИ
Транслитерация
NIKOLOV CONSULT & PARTNERS
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сопот, ул. "Стара планина", 57 Виж на картата
Предмет на дейност
- Консултантска дейност в областта на финансовите услуги и изграждане на административен капацитет на организации, развиващи дейност в областта на финансовите услуги; - Управление на имоти;- Земедел... - Консултантска дейност в областта на финансовите услуги и изграждане на административен капацитет на организации, развиващи дейност в областта на финансовите услуги; - Управление на имоти;- Земеделие, животновъдство, обслужващи дейности в областта на селското/горското стопанство и управлението на земите;- Посредничество, агенство и комисионерство, както и всяка друга стопанска дейност, за която няма законова забрана. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РОСЕН НИКОЛОВ НИКОЛОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
РОСЕН НИКОЛОВ НИКОЛОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НИКОЛОВ КОНСУЛТ И ПАРТНЬОРИ ЕООД на латиница "NIKOLOV CONSULT & PARTNERS" с ЕИК/ПИК 202779997 е основана на 18 Октомври 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "УРВАРА", но на 3 Юли 2015 година то бива сменено на сегашното "НИКОЛОВ КОНСУЛТ И ПАРТНЬОРИ". Седалището на компанията се намира в гр. Сопот, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2013-10-18
Регистрация на фирмата

2015-07-03
Промяна наименование
Името се сменя от УРВАРА на НИКОЛОВ КОНСУЛТ И ПАРТНЬОРИ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, ул. "Христо Донев", 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сопот, ул. "Стара планина", 57
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Земеделие, животновъдство, обслужващи дейности в областта на селското/горското стопанство и управлението на земите; инвестиционна дейност и всяка друга стопанска дейност, незабранена от закона.
+ - Консултантска дейност в областта на финансовите услуги и изграждане на административен капацитет на организации, развиващи дейност в областта на финансовите услуги; - Управление на имоти;- Земеделие, животновъдство, обслужващи дейности в областта на селското/горското стопанство и управлението на земите;- Посредничество, агенство и комисионерство, както и всяка друга стопанска дейност, за която няма законова забрана.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма