Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГОЛДЪН РИВЪР ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202795713
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202795713 от 2014-10-28 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
October 30, 2013 14:58
Наименование
ГОЛДЪН РИВЪР
Транслитерация
GOLDEN RIVER LTD.
Оборот
6,000 лв. оборот за 2019 г.
Служители
3 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, ХРИСТО БОТЕВ, 160 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
1598 - ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА БУТИЛИРАНИ НАПИТКИ
Предмет на дейност
Дърводобив. Дървопреработване. Всякакви лесовъдски дейности: изграждане, реконструкция, модернизация и експлоатация на производствената база за добиване и бутилиране на минерална и изворна вода; п... Дърводобив. Дървопреработване. Всякакви лесовъдски дейности: изграждане, реконструкция, модернизация и експлоатация на производствената база за добиване и бутилиране на минерална и изворна вода; производство, маркетингови проучвания и реализация на бутилирана минерална и изворна вода в страната и чужбина; производство, изкупуване, преработка и съхранение прясно и преработено състояние навсички видове селскостопанска продукция; търговски сделки, разрешени от закона, свързани с производството и продажбата на бутилирана минерална и изворна вода; може да извършва по законен начин в страната или чужбина сделки от всякакъв вид, куриерски услуги, международни и на територията на страната; транспортно-спедиторски услуги астраната и чужбина по въздух, суша и вода; търговска дейност в страната и чужбина; внос и износ, търговия на едро и дребно; реекспорт; представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически или юридически лица, без процесуално; покупко-продажба на промишлени и хранителни стоки; производство, преработка, реализация и изкупуване на селскостопанска и животинска продукция; търговия със селскостопанска продукция от животински и растителен произход; арендуване, обработка и покупко-продажба на земеделска земя;дърводобив и търговия с дърва и дървен материал; търговия с гориво-смазочни материали; комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки; транспортна дейност в страната и чужбина, хотелски, ресторантьорски, туристически и таксиметрови услуги; строителни, монтажни, строително ремонтни, тенекеджийски и автобояджийски услуги; отдаване на автомобили под наем /renta-e-car /; търговия с моторни превозни средства; шивашки услуги; складове, кантори, офиси и предприятия, във връзка с предмета на дейност; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Силвия Данчева Калчева (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Силвия Данчева Калчева (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2019 6,000 20% 0 -
2018 5,000 -16.67% - -
2017 6,000 50% - -
2016 4,000 300% - -
2015 1,000 -50% - -
2014 2,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 3 50%
2020 2 -80%
2019 10

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГОЛДЪН РИВЪР ЕООД на латиница "GOLDEN RIVER LTD." с ЕИК/ПИК 202795713 е основана на 30 Октомври 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Плевен, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Оборота на фирмата за 2019 година е в размер на 6,000 лв. което е с 20% повече от предходната 2018 година (5,000 лв.), а средният годишен ръст е 61%.

Хронология

2013-10-30
Регистрация на фирмата

2014-10-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202795713 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-02-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Орешак, "Комсомолска", 36, бл. -, вх. -, ет. -
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, ХРИСТО БОТЕВ, 160
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и външна търговия на едро и дребно с хранителни , нехранителния , текстилни и промишлени стоки, покупко-продажба на имоти, строителна дейност, обзавеждане на имоти, търговско представителство и посредничество, комисионни сделки,, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон.
+ Дърводобив. Дървопреработване. Всякакви лесовъдски дейности: изграждане, реконструкция, модернизация и експлоатация на производствената база за добиване и бутилиране на минерална и изворна вода; производство, маркетингови проучвания и реализация на бутилирана минерална и изворна вода в страната и чужбина; производство,изкупуване, преработка и съхранение прясно и преработено състояние навсички видове селскостопанска продукция; търговски сделки, разрешени от закона, свързани с производството и продажбата на бутилирана минерална и изворна вода; може да извършва по законен начин в страната или чужбина сделки от всякакъв вид, куриерски услуги, международни и на територията на страната; транспортно-спедиторски услуги астраната и чужбина по въздух, суша и вода; търговска дейност в страната и чужбина; внос и износ, търговия на едро и дребно; реекспорт; представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически или юридически лица, без процесуално; покупко-продажба на промишлени и хранителни стоки; производство, преработка, реализация и изкупуване на селскостопанска и животинска продукция; търговия със селскостопанска продукция от животински и растителен произход; арендуване, обработка и покупко-продажба на земеделска земя;дърводобив и търговия с дърва и дървен материал; търговия с гориво-смазочни материали; комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки; транспортна дейност в страната и чужбина, хотелски, ресторантьорски, туристически и таксиметрови услуги; строителни, монтажни, строително ремонтни, тенекеджийски и автобояджийски услуги; отдаване на автомобили под наем /renta-e-car /; търговия с моторни превозни средства; шивашки услуги; складове, кантори, офиси и предприятия, във връзка с предмета на дейност; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма