Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БИГЗ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202800249
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202800249 от 2013-11-28 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 4, 2013 10:21
Наименование
БИГЗ
Транслитерация
BIGZ LTD
Оборот
6,000 лв. оборот за 2020 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, Коста Лулчев, 10, бл. -, вх. А, ет. 1 Виж на картата
Има 11 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия със санитарни продукти и средства за дезинфекция, почистване и поддръжка на помещения, включително и такива, свързани с Ковид-19; рекламни услуги; пазарни проучвания; търговия на едро ... Търговия със санитарни продукти и средства за дезинфекция, почистване и поддръжка на помещения, включително и такива, свързани с Ковид-19; рекламни услуги; пазарни проучвания; търговия на едро и на дребно с канцеларски материали, включително хартия, кашони, фото и копирна хартия, копирни машини, факс машини, принтер, оригинални и съвместими тонери; електронни, телефонни и други устройства, таблети, персонални компютри и други подобни; търговия, вкл. внос и износ в страната и в чужбина, с ръчни и електрически инструменти, включително и такива за автосервици, търговия и преботване на суровини, материали, продукти, ценни и цветни метали, желязо, цинк и техните производни и други без ограничения; услуги по вътрешен дизайн и обзавеждане на недвижими имоти и други, като дружеството може да извършва и всички други тръговски дейности, които управителният орган сметне за сходни, свързани, необходими или полезни за осъществяване на предмета на дейност и не са забранени от закона. Ако за извършването на която и да е от дейностите, които дружеството желае да осъществява, законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или друг подобен документ, дружеството ще извършва съответната дейност, само след снабдяване с нужния документ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДЖОВАНИ АКАРИНО (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Марчело Полито 1,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Давиде Д`Амико 1,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДЖОВАНИ АКАРИНО (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2020 6,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БИГЗ ЕООД на латиница "BIGZ LTD" с ЕИК/ПИК 202800249 е основана на 4 Ноември 2013 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Оборота на фирмата за 2020 година е в размер на 6,000 лв.

Хронология

2013-11-04
Регистрация на фирмата

2013-11-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202800249 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-04-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, Коста Лулчев, 10, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, Коста Лулчев, 10, бл. -, вх. А, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Електронна търговия, консултантски услуги и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закона, при спазване на приложимите лицензионни и разрешителни режими.
+ Търговия, включително и електронна, с електрически моторни превозни средства, резервни части, аксесоари, техническа помощ, диструбуция, внос и износ, отдаване под наем, допълнителни услуги, без никакви ограничения; организиране на събития, маркетингови услуги и кампании, рекламни услуги и кампании, проучвания на пазара, проектиране и услуги по индустриален и графичен дизайн, както и във всички други сектори, изработване на интернет сайтове и дизайнерски услуги, като дружеството може да извършва и всички други тръговски и индустриални дейности, дейности, сръзвани с движимо и недвижимо имуществото, както и всякакви други, които управителният орган сметне за сходни, свързани, необходими или полезни за осъществяване. Ако за извършването на която и да е от дейностите, които дружеството желае да осъществява, законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или друг подобен документ, дружеството ще извършва съответната дейност, само след снабдяване с нужния документ.

2021-03-04
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия, включително и електронна, с електрически моторни превозни средства, резервни части, аксесоари, техническа помощ, диструбуция, внос и износ, отдаване под наем, допълнителни услуги, без никакви ограничения; организиране на събития, маркетингови услуги и кампании, рекламни услуги и кампании, проучвания на пазара, проектиране и услуги по индустриален и графичен дизайн, както и във всички други сектори, изработване на интернет сайтове и дизайнерски услуги, като дружеството може да извършва и всички други тръговски и индустриални дейности, дейности, сръзвани с движимо и недвижимо имуществото, както и всякакви други, които управителният орган сметне за сходни, свързани, необходими или полезни за осъществяване. Ако за извършването на която и да е от дейностите, които дружеството желае да осъществява, законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или друг подобен документ, дружеството ще извършва съответната дейност, само след снабдяване с нужния документ.
+ Търговия със санитарни продукти и средства за дезинфекция, почистване и поддръжка на помещения, включително и такива, свързани с Ковид-19; рекламни услуги; пазарни проучвания; търговия на едро и на дребно с канцеларски материали, включително хартия, кашони, фото и копирна хартия, копирни машини, факс машини, принтер, оригинални и съвместими тонери; електронни, телефонни и други устройства, таблети, персонални компютри и други подобни; търговия, вкл. внос и износ в страната и в чужбина, с ръчни и електрически инструменти, включително и такива за автосервици, търговия и преботване на суровини, материали, продукти, ценни и цветни метали, желязо, цинк и техните производни и други без ограничения; услуги по вътрешен дизайн и обзавеждане на недвижими имоти и други, като дружеството може да извършва и всички други тръговски дейности, които управителният орган сметне за сходни, свързани, необходими или полезни за осъществяване на предмета на дейност и не са забранени от закона. Ако за извършването на която и да е от дейностите, които дружеството желае да осъществява, законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или друг подобен документ, дружеството ще извършва съответната дейност, само след снабдяване с нужния документ.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма