Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЮНАЙТЕД ВЕНДИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202802710
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202802710 от 2014-12-11 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
November 5, 2013 13:36
Наименование
ЮНАЙТЕД ВЕНДИНГ
Транслитерация
UNITED VENDING LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. Хан Кубрат, 1, ет. 2, офис 1 Виж на картата
Има 17 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Внос, износ, неспециализирана търговия на едро с хранителни стоки, напитки и тютюневи изделия, търговия на дребно извън търговски обекти, некласифицирана другаде, търговско посредничество ... Внос, износ, неспециализирана търговия на едро с хранителни стоки, напитки и тютюневи изделия, търговия на дребно извън търговски обекти, некласифицирана другаде, търговско посредничество с нехранителни стоки, храни, напитки и тютюневи изделия; сухопътен транспорт на товари и пътници; складови и спомагателни дейности в транспорта; строителство и довършителни работи; бизнес и мениджмънт консултации, маркетинг, рекламна дейност; консултантски дейности в областта на маркетинга, консултантски дейности в областта на управлението; консултантска дейност по връзки с обществеността; консултанска дейност по стопанско и друго управление и всяка друга дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СЕБАСТИАН ПАВЕЛ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
СЕБАСТИАН ПАВЕЛ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
12 лева (12 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЮНАЙТЕД ВЕНДИНГ ЕООД на латиница "UNITED VENDING LTD" с ЕИК/ПИК 202802710 е основана на 5 Ноември 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ПУБЛИОН", но на 5 Февруари 2015 година то бива сменено на сегашното "ЮНАЙТЕД ВЕНДИНГ". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 12 лева.

Хронология

2013-11-05
Регистрация на фирмата

2014-12-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202802710 на основание друго от ЗДДС

2015-02-05
Промяна наименование
Името се сменя от ПУБЛИОН на ЮНАЙТЕД ВЕНДИНГ
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Внос, износ, търговия на едро и дребно, търговско посредничество с нехранителни стоки, храни, напитки и тютюневи изделия, сухопътен транспорт на товари и пътници, складови и спомагателни дейности в транспорта, строителство и довършителни работи, бизнес и мениджмънт консултации, маркетинг, рекламна дейност, консултантски дейности в областта на маркетинга, консултантски дейности в областта на управлението, консултантска дейност по връзки с обществеността, консултантска дейност по стопанско и друго управление и всяка друга дейност, незабранена със закон.
+ Внос, износ, неспециализирана търговия на едро с хранителни стоки, напитки и тютюневи изделия, търговия на дребно извън търговски обекти, некласифицирана другаде, търговско посредничество с нехранителни стоки, храни, напитки и тютюневи изделия; сухопътен транспорт на товари и пътници; складови и спомагателни дейности в транспорта; строителство и довършителни работи; бизнес и мениджмънт консултации, маркетинг, рекламна дейност; консултантски дейности в областта на маркетинга, консултантски дейности в областта на управлението; консултантска дейност по връзки с обществеността; консултанска дейност по стопанско и друго управление и всяка друга дейност, незабранена със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма