Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МСМ КОНСУЛТИНГ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202816260
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 14, 2013 15:33
Наименование
МСМ КОНСУЛТИНГ
Транслитерация
MCM CONSULTING Ltd
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. Михаил Арнаудов, 25 Виж на картата
Предмет на дейност
Отдаване под наем на моторни превозни средства; / рент а-кар, оперативен лизинг/; вътрешно търговска и външно търговска дейност; търговия на едро и дребно с употребявани и нови автомобивли консултан... Отдаване под наем на моторни превозни средства; / рент а-кар, оперативен лизинг/; вътрешно търговска и външно търговска дейност; търговия на едро и дребно с употребявани и нови автомобивли консултантски услуги; детективски услуги; охрана; финансово посредничество; посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; дейности по паркинги и гаражи; дистрибуция; ресторантьорство; рекламна дейност; сделки с недвижими имоти; добив на инертни материали от реки, езера и язовири; почистване коритата на реки, езера и язовири;, както и всяка друга незабранена от действащото законодателство дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Данчо Василев Кънев (свързан с 14 фирми)
Съдружник: Димитър Стоянов Николов 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Данчо Василев Кънев 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 14 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДАНАИЛ РУМЕНОВ ГРИГОРОВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МСМ КОНСУЛТИНГ ООД на латиница "MCM CONSULTING Ltd" с ЕИК/ПИК 202816260 е основана на 14 Ноември 2013 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2013-11-14
Регистрация на фирмата

2014-09-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ГАТЬО ШИШКОВ, 7, бл. Б
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, ул. "Букет", 14
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, ДЕТЕКТИВСКИ УСЛУГИ, ФИНАНСОВО ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВЪТРЕШНО ТЪРГОВСКА И ВЪНШНО ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ДИСТРИБУЦИЯ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА ДЕЙНОСТ.
+ Консултантски услуги; детективски услуги; охрана; финансоно посредничество; посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; вътрешно търговска и външно търговска дейност, търговия на едро и дребно с употребявани и нови автомобили, дейности по паркинги и гаражи ; дистрибуция; ресторантьорство; рекламна дейност; сделки с недвижими имоти; добив на инертни материали от реки, езера и язорири; почистване коритата на реки, езера и язовири; както и всяка друга незабранена от действащото законодателство дейност.

2015-06-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, ул. "Букет", 14
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. Михаил Арнаудов, 25
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Промяна съдружници
- МАРИЯ СИМЕОНОВА МИЛЬОВА - 50 лв - 50.00% дял
- ГАЛИНА ИВАНОВА ИВАНОВА - 50 лв - 50.00% дял
+ Данчо Василев Кънев - 50 лв - 50.00% дял
+ Димитър Стоянов Николов - 50 лв - 50.00% дял
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Консултантски услуги; детективски услуги; охрана; финансоно посредничество; посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; вътрешно търговска и външно търговска дейност, търговия на едро и дребно с употребявани и нови автомобили, дейности по паркинги и гаражи ; дистрибуция; ресторантьорство; рекламна дейност; сделки с недвижими имоти; добив на инертни материали от реки, езера и язорири; почистване коритата на реки, езера и язовири; както и всяка друга незабранена от действащото законодателство дейност.
+ Отдаване под наем на моторни превозни средства; / рент а-кар, оперативен лизинг/; вътрешно търговска и външно търговска дейност; търговия на едро и дребно с употребявани и нови автомобивли консултантски услуги; детективски услуги; охрана; финансово посредничество; посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; дейности по паркинги и гаражи; дистрибуция; ресторантьорство; рекламна дейност; сделки с недвижими имоти; добив на инертни материали от реки,езера и язовири; почистване коритата на реки, езера и язовири;, както и всяка друга незабранена от действащото законодателство дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма