Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НИТРО РЕСУРС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202821097
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202821097 от 2013-12-06 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 19, 2013 11:39
Наименование
НИТРО РЕСУРС
Транслитерация
"NITRO RESURS" Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. Драган Цанков, 24 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Предприемачество и инвестиции. Търговия на едро и дребно със строителни материали, химикали и оборудване. Производство с цел реализация на всякакъв вид хранителни и промишлени стоки и изделия, в т... Предприемачество и инвестиции. Търговия на едро и дребно със строителни материали, химикали и оборудване. Производство с цел реализация на всякакъв вид хранителни и промишлени стоки и изделия, в т.ч. селскостопанска продукция. Маркетингова и инжинерингова дейност. Оказионна и комисионна търговия. Търговско представителство и посредничество. Продажба на всякакъв вид хранителни и промишлени стоки от внос и местно производство. Разкриване на търговски обекти. Външнотърговска дейност: внос, износ, бартерни сделки. Организиране и предоставяне на информационни, комунално-битови, рекламни, спортни, културни и други видове услуги. Финансова дейност, консултантска дейност, както и всички други дейности и услуги, които не са забранени от закона, и след снабдяване при необходимост със съответните лицензи и/или разрешителни. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАН ГЕОРГИЕВ ФУРНАДЖИЕВ (свързан с 14 фирми)
Съдружник: АНЕЛИЯ РУМЕНОВА СТОЯНОВА 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: ИВАН ГЕОРГИЕВ ФУРНАДЖИЕВ 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 14 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИВАН ГЕОРГИЕВ ФУРНАДЖИЕВ (свързан с 14 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НИТРО РЕСУРС ООД на латиница ""NITRO RESURS" Ltd." с ЕИК/ПИК 202821097 е основана на 19 Ноември 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МОННА РОСА", но на 7 Април 2016 година то бива сменено на сегашното "НИТРО РЕСУРС". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2013-11-19
Регистрация на фирмата

2013-12-06
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202821097 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2016-04-07
Промяна наименование
Името се сменя от МОННА РОСА на НИТРО РЕСУРС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. Драган Цанков, 24
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. Драган Цанков, 24
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно и производство на бебешки и детски дрехи, преводачески и консултантски услуги, посредническа и комисионерска дейност, маркетинг дейност, рекламна дейност, дизайнерство, аранжиране, туристически услуги, както и извършване на всякакъв вид търговска дейност и услуги, които не са забранени от закона.
+ Предприемачество и инвестиции. Търговия на едро и дребно със строителни материали, химикали и оборудване. Производство с цел реализация на всякакъв вид хранителни и промишлени стоки и изделия, в т.ч. селскостопанска продукция. Маркетингова и инжинерингова дейност. Оказионна и комисионна търговия. Търговско представителство и посредничество. Продажба на всякакъв вид хранителни и промишлени стоки от внос и местно производство. Разкриване на търговски обекти. Външнотърговска дейност: внос, износ, бартерни сделки. Организиране и предоставяне на информационни, комунално-битови, рекламни, спортни, културни и други видове услуги. Финансова дейност, консултантска дейност, както и всички други дейности и услуги, които не са забранени от закона, и след снабдяване при необходимост със съответните лицензи и/или разрешителни.

2016-11-25
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма