Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕУРО ПЛАСТ ГАРДЕН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202821987
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 19, 2013 15:39
Наименование
ЕУРО ПЛАСТ ГАРДЕН
Транслитерация
EURO PLAST GARDEN
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики, 100, ет. 4 Виж на картата
Има 21 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посред... Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, спедиционни, складови, бартерни и консигнационни сделки, превозни сделки в страната и чужбина, производство, изкупуване и търговия със селскостопанска продукция.Предоставяне на услуги на информационното общество. Проучване, изследване и експлоатация на системи и мрежи за пренос на данни, интернет услуги, доставка на информация, интернет каталози, разработване, дизайн и поддръжка на интернет страници, електронни услуги, електронна поща, интернет хостинг, разработка на програмни продукти и системи, разработване, маркетинг и поддръжка на системи за електронна търговия, електронна търговия със стоки и услуги, публикации на обяви и съобщения, разработка и поддръжка на системи за негласна комуникация, реклама, както и всички други дейности, разрешени и при спазване на нормативно установения разрешително лицензионен режим. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Халдун Силахчъ (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Междну Бехчет Халид 100.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Халдун Силахчъ 100.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Халдун Силахчъ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕУРО ПЛАСТ ГАРДЕН ЕООД на латиница "EURO PLAST GARDEN" с ЕИК/ПИК 202821987 е основана на 19 Ноември 2013 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2013-11-19
Регистрация на фирмата

2014-06-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, Иван Вазов, 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики, 100, ет. 4
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Търговия, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, търговско представителство и посредничество, комисионна, спедиционна, складова, лизингова, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти и продажба на същите, инвестиране в дейности и предприятия, внос и износ на стоки и услуги от и във страната, осъществяване в страната и зад граница на всички дейности, който не влизат в противоречие със закона.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, спедиционни, складови, бартерни и консигнационни сделки, превозни сделки в страната и чужбина, производство, изкупуване и търговия със селскостопанска продукция.Предоставяне на услуги на информационното общество. Проучване, изследване и експлоатация на системи и мрежи за пренос на данни, интернет услуги, доставка на информация, интернет каталози, разработване, дизайн и поддръжка на интернет страници, електронни услуги, електронна поща, интернет хостинг, разработка на програмни продукти и системи, разработване, маркетинг и поддръжка на системи за електронна търговия, електронна търговия със стоки и услуги, публикации на обяви и съобщения, разработка и поддръжка на системи за негласна комуникация, реклама, както и всички други дейности, разрешени и при спазване на нормативно установения разрешително лицензионен режим.

2015-03-05

2017-06-13
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Промяна съдружници
- Халдун Силахчъ - 190 лв - 95.00% дял
- Салих Дерин - 10 лв - 5.00% дял
+ Халдун Силахчъ - 100 лв - 50.00% дял
+ Междну Бехчет Халид - 100 лв - 50.00% дял
Заличаване едноличен собственик на капитала

2017-10-12
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници
- Халдун Силахчъ - 100 лв - 50.00% дял
- Междну Бехчет Халид - 100 лв - 50.00% дял

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма