Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДОМ ГРАФИКА ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202822014
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 19, 2013 15:46
Наименование
ДОМ ГРАФИКА
Транслитерация
“DOM GRAFIKA” LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Костанденец, ул."Хан Крум", 15 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Консултантска дейност и услуги в областта на компютърните и информационните технологии; доставка и поддръжка на интернет базирани услуги; изграждане на уеб сайтове; графичен дизайн, уеб дизайн; разр... Консултантска дейност и услуги в областта на компютърните и информационните технологии; доставка и поддръжка на интернет базирани услуги; изграждане на уеб сайтове; графичен дизайн, уеб дизайн; разработване и внедряване на софтуерни програми и продукти; сделки с интелектуална собственост; покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, включително продажба на стоки от собствено производство и селскостопанска продукция от растителен и животински произход; внос, износ и реекспорт на всякакви стоки и вещи; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица; комисионни, спедиционни, превозни и складови сделки; декорация, вътрешен и външен дизайн, както и всяка друга незабранена от закона дейност. Ако някоя от изброените дейности е подчинена на разрешителен режим, същата ще бъде извършвана след снабдяване със съответния лиценз или разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Айла Хиърте Джей Мейсмънс (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Йоханес Емануел П. Мейсмънс, Айла Хиърте Джей Мейсмънс, Анелин Хенки Е Мейсмънс 1.00 лв - 14.29% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Анелин Хенки Е Мейсмънс 2.00 лв - 28.57% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Айла Хиърте Джей Мейсмънс 2.00 лв - 28.57% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Йоханес Емануел П. Мейсмънс 2.00 лв - 28.57% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
7 лева (7 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДОМ ГРАФИКА ООД на латиница "“DOM GRAFIKA” LTD" с ЕИК/ПИК 202822014 е основана на 19 Ноември 2013 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в с. Костанденец, а началният внесен капитал е в размер на 7 лева.

Хронология


Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма