Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СИМАЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202827335
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 22, 2013 13:37
Наименование
СИМАЛ БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
SIMAL BULGARIA LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, бл. 11, вх. А, ет. 1 Виж на картата
Има 53 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка и продажба на всякакъв вид стоки или други вещи в страната и в чужбина, ресторантьорство и хотелиерство, строителство и ремонт на недвижими имоти, търговия с недвижими имоти, консултан... Покупка и продажба на всякакъв вид стоки или други вещи в страната и в чужбина, ресторантьорство и хотелиерство, строителство и ремонт на недвижими имоти, търговия с недвижими имоти, консултантски услуги, транспортна дейност и услуги в страната и в чужбина, както и всякакъв вид други дейности, които не са забранени от закона, а за дейности подлежащи на лицензиране – след съответното разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Веселина Христова Сапунджиева (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МАРИАНА ГОШЕВА ГАНЧЕВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СИМАЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД на латиница "SIMAL BULGARIA LTD" с ЕИК/ПИК 202827335 е основана на 22 Ноември 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2013-11-22
Регистрация на фирмата

2014-02-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, бл. 51, вх. А, ет. 12
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, бл. 11, вх. А, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговско представителство и посредничество; хотелиерска и туристическа дейност /след лиценз/, ресторантъорство; строително предприемачество; търговия с недвижими имоти; консултантски услуги; покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; търговия на едро и дребно; внос-износ; производство и търговия със строителни и промишлени изделия; комисионна дейност.
+ Покупка и продажба на всякакъв вид стоки или други вещи в страната и в чужбина, ресторантьорство и хотелиерство, строителство и ремонт на недвижими имоти, търговия с недвижими имоти, консултантски услуги, транспортна дейност и услуги в страната и в чужбина, както и всякакъв вид дейности, които не са забранени от закона, а за дейности подлежащи на лицензиране – след съответното разрешение.

2021-11-05
Промяна едноличен собственик на капитала

2022-08-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, бл. 11, вх. А, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, бл. 11, вх. А, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка и продажба на всякакъв вид стоки или други вещи в страната и в чужбина, ресторантьорство и хотелиерство, строителство и ремонт на недвижими имоти, търговия с недвижими имоти, консултантски услуги, транспортна дейност и услуги в страната и в чужбина, както и всякакъв вид дейности, които не са забранени от закона, а за дейности подлежащи на лицензиране – след съответното разрешение.
+ Покупка и продажба на всякакв вид стоки или други вещи в страната и чужбина, ресторантьорство и хотелиерство, строителство и ремонт на невдижими имоти, търговия с недвижими имоти, консултантски услуги. Транспортна дейност и услуги в страната и в чужбина, както и всякакъв вид други дейности, които не са забранени от закона, а за дейности подлежащи на лицензиране - след съответното разрешение. Предметът на дейност на Дружеството може да бъде разширяван, изменян и допълван по решение на Едноличният собственик на капитала.

2023-08-04
Промяна предмет на дейност
- Покупка и продажба на всякакв вид стоки или други вещи в страната и чужбина, ресторантьорство и хотелиерство, строителство и ремонт на невдижими имоти, търговия с недвижими имоти, консултантски услуги. Транспортна дейност и услуги в страната и в чужбина, както и всякакъв вид други дейности, които не са забранени от закона, а за дейности подлежащи на лицензиране - след съответното разрешение. Предметът на дейност на Дружеството може да бъде разширяван, изменян и допълван по решение на Едноличният собственик на капитала.
+ Покупка и продажба на всякакъв вид стоки или други вещи в страната и в чужбина, ресторантьорство и хотелиерство, строителство и ремонт на недвижими имоти, търговия с недвижими имоти, консултантски услуги, транспортна дейност и услуги в страната и в чужбина, както и всякакъв вид други дейности, които не са забранени от закона, а за дейности подлежащи на лицензиране – след съответното разрешение.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма