Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АУТЕНТИКА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202834365
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202834365 от 2014-02-25 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 28, 2013 09:29
Наименование
АУТЕНТИКА
Транслитерация
AUTENTIKA LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Девин, Лиляна Димитрова, 19 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
хотелиерство и ресторантьорство, отдаване на движимо и недвижимо имущество под наем, търговия на едро и дребно със стоки, куриерски услуги, превозни сделки, включително товарни, пътнически... хотелиерство и ресторантьорство, отдаване на движимо и недвижимо имущество под наем, търговия на едро и дребно със стоки, куриерски услуги, превозни сделки, включително товарни, пътнически и таксиметрови автомобилни превози в страната и чужбина, специализирани строителни работи, строителство на сгради и съоръжения, добив, преработка и търговия със селскостопанска продукция, дърводобив, извършване на всякакъв вид търговска дейност разрешена от закона вкл. разкриване на магазини, ресторанти, предприятия и др. подобни, извършване на всякакъв вид производство и услуги за населението, туристическа дейност, ловен и селски еко туризъм, предприемаческа, консултантска дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СВЕТЛА АТАНАСОВА ЗВЕЗДОВА (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СВЕТЛА АТАНАСОВА ЗВЕЗДОВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АУТЕНТИКА ЕООД на латиница "AUTENTIKA LTD" с ЕИК/ПИК 202834365 е основана на 28 Ноември 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ВИКТОР И ГРУП 13", но на 9 Септември 2020 година то бива сменено на сегашното "АУТЕНТИКА". Седалището на компанията се намира в гр. Девин, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2013-11-28
Регистрация на фирмата

2014-02-25
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202834365 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-09-09
Промяна наименование
Името се сменя от ВИКТОР И ГРУП 13 на АУТЕНТИКА
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ПЕРСОНАЛ /РАБОТНИЦИ ИЛИ СЛУЖИТЕЛИ/ ЗА РАБОТА ПРИ МЕСТНИ ИЛИ ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА; ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ НА АГЕНЦИИ ПО НАЕМ НА РАБОТА; ТОВАРЕН И ПЪТНИЧЕСКИ ТРАНСПОРТ, СТРОИТЕЛСТВО, КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА СТРОИТЕЛСТВОТО И РЪКОВОДСТВОТО НА СТРОИТЕЛНИ ПРОЕКТИ/ОБЕКТИ, ПОКУПКА И ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ ЗА СТРОИТЕЛНО ОБУРУДВАНЕ И МАШИНИ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, ПОСРЕДНИЧЕСКА И КОМИСИОННА ДЕЙНОСТ, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ, УРЕЖДАНЕ НА ЕКСКУРЗИИ В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА, ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН, КАТО ЗА ОНЕЗИ, ЗА КОИТО СЕ ИЗИСКВА РАЗРЕШЕНИЕ ИЛИ ЛИЦЕНЗ - СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО ИМ.
+ хотелиерство и ресторантьорство, отдаване на движимо и недвижимо имущество под наем, търговия на едро и дребно със стоки, куриерски услуги, превозни сделки, включително товарни, пътнически и таксиметрови автомобилни превози в страната и чужбина, специализирани строителни работи, строителство на сгради и съоръжения, добив, преработка и търговия със селскостопанска продукция, дърводобив, извършване на всякакъв вид търговска дейност разрешена от закона вкл. разкриване на магазини, ресторанти, предприятия и др. подобни, извършване на всякакъв вид производство и услуги за населението, туристическа дейност, ловен и селски еко туризъм, предприемаческа, консултантска дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма