Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВАРНА МЕДИКАЛ КОМЕРС ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на September 13, 2022 11:42
ЕИК/ПИК
202834461
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 28, 2013 09:52
Наименование
ВАРНА МЕДИКАЛ КОМЕРС
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, бул. Чаталджа, 14, вх. А, ет. 2 Виж на картата
Има 10 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия на едро и дребно с лекарствени средства и консумативи, след лиценз; фармацевтична дейност по надлежния ред; както и всяка друга незабранена от закона дейност.... Търговия на едро и дребно с лекарствени средства и консумативи, след лиценз; фармацевтична дейност по надлежния ред; както и всяка друга незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИЛЕН РУМЕНОВ СТАНКОВ (свързан с 35 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МИЛЕН РУМЕНОВ СТАНКОВ (свързан с 35 фирми)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВАРНА МЕДИКАЛ КОМЕРС ЕООД с ЕИК/ПИК 202834461 е основана на 28 Ноември 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДЪРВОРЕЗБИТЕ", но на 1 Октомври 2014 година то бива сменено на сегашното "ВАРНА МЕДИКАЛ КОМЕРС". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2013-11-28
Регистрация на фирмата

2014-10-01
Промяна наименование
Името се сменя от ДЪРВОРЕЗБИТЕ на ВАРНА МЕДИКАЛ КОМЕРС
Промяна предмет на дейност
- търговия; покупко - продажба и дистрибуция на стоки па територията на Р. България, в и извън ЕО; търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица; външна и вътрешна търговска дейност;рескспорт; посредническа и маркетингова дейност; производство,изкупуване, преработка, съхранение и реализация па селскостопанскапродукция, промишлени стоки и предмети па бита, от всякакъв ви/;, сцел продажба; превозна и товаро-разтоварна дейност в страната ичужбина; рекламна, информационна, програмна, импресарска,хотелиерска, ресторантьорска и туристическа дейност, след лиценз;преводи от и па чужди езици, след лиценз; комисионна, спедиционна,складова, лизиигова дейност, търговско посредничество ипредставителство; сделки е интелектуална собственост; покупка, строеж,ремонт, обзавеждане, поддържане и продажба на имоти; както и всякадруга незабрапспа от закопа дейност.
+ Търговия на едро и дребно с лекарствени средства и консумативи, след лиценз; фармацевтична дейност по надлежния ред; както и всяка друга незабранена от закона дейност.

2022-09-13
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма