Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АКАДЕМИЯ УСПЕХОЛОГИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202838399
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 29, 2013 17:26
Наименование
АКАДЕМИЯ УСПЕХОЛОГИЯ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Кюстендил, Цар Освободител, 89 Виж на картата
Има 19 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
69.20 - Счетоводни и одиторски дейности; данъчни консултации
Предмет на дейност
Oрганизиране и провеждане на обучения; Предоставяне на професионални консултации; информационни, компютърни и други услуги, покупка на стоки и други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, п... Oрганизиране и провеждане на обучения; Предоставяне на професионални консултации; информационни, компютърни и други услуги, покупка на стоки и други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; комисионна, спедиционна, складова, дейност на търговско представителство и посредничество; превозна дейност; експорт, реекспорт; външнотърговска дейност и всяка дейност, незабранена от действащите нормативни актове. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Павлинка Любенова Михалкова (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Павлинка Любенова Михалкова (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АКАДЕМИЯ УСПЕХОЛОГИЯ ЕООД с ЕИК/ПИК 202838399 е основана на 29 Ноември 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЛЮБОН КОНСУЛТ", но на 21 Март 2023 година то бива сменено на сегашното "АКАДЕМИЯ УСПЕХОЛОГИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. Кюстендил, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2013-11-29
Регистрация на фирмата

2023-03-21
Промяна наименование
Името се сменя от ЛЮБОН КОНСУЛТ на АКАДЕМИЯ УСПЕХОЛОГИЯ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Кюстендил, Гоце Делчев, 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Кюстендил, Цар Освободител, 89
Промяна предмет на дейност
- Извършване на услуги по организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството, информационни, компютърни и други услуги, покупка на стоки и други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; комисионна, спедиционна, складова, дейност на търговско представителство и посредничество; превозна дейност; експорт, реекспорт; външнотърговска дейност и всяка дейност, незабранена от действащите нормативни актове.
+ Oрганизиране и провеждане на обучения; Предоставяне на професионални консултации; информационни, компютърни и други услуги, покупка на стоки и други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; комисионна, спедиционна, складова, дейност на търговско представителство и посредничество; превозна дейност; експорт, реекспорт; външнотърговска дейност и всяка дейност, незабранена от действащите нормативни актове.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма