Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НЕТ ЕКСПЕРТС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202838958
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 2, 2013 12:58
Наименование
НЕТ ЕКСПЕРТС
Транслитерация
NET EXPERTS LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, бл. 11, вх. Г, ет. 3 Виж на картата
Има 112 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
консултантска дейност по информационни технологии, компютърно програмиране, управление и обслужване на компютърни средства и системи, други дейности в областта на информационни технологии, инт... консултантска дейност по информационни технологии, компютърно програмиране, управление и обслужване на компютърни средства и системи, други дейности в областта на информационни технологии, интернет реклама, интернет маркетинг, интернет обслужване, поддръжка на интернет сайтове и домейни; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество: комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, след съответните лицензи; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всяка друга дейност незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ОЛЕКСИЙ АНАТОЛИЙОВИЧ КИСЯКОВ (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ОЛЕКСИЙ АНАТОЛИЙОВИЧ КИСЯКОВ 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ГАННА КИСЯКОВА 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ОЛЕКСИЙ АНАТОЛИЙОВИЧ КИСЯКОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НЕТ ЕКСПЕРТС ЕООД на латиница "NET EXPERTS LTD" с ЕИК/ПИК 202838958 е основана на 2 Декември 2013 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "САПФИР ИСТЕЙТ", но на 4 Март 2022 година то бива сменено на сегашното "НЕТ ЕКСПЕРТС". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2013-12-02
Регистрация на фирмата

2022-03-04
Промяна наименование
Името се сменя от САПФИР ИСТЕЙТ на НЕТ ЕКСПЕРТС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 70
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, бл. 11, вх. Г, ет. 3
Промяна управители
Промяна съдружници
- ГАННА КИСЯКОВА - 1 лв - 50.00% дял
- АЛЕКСЕЙ КИСЯКОВ - 1 лв - 50.00% дял
+ ГАННА КИСЯКОВА - 1 лв - 50.00% дял
+ ОЛЕКСИЙ АНАТОЛИЙОВИЧ КИСЯКОВ - 1 лв - 50.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Извършване на сделки с недвижими имоти, вътрешно и външно търговска дейност - внос или износ на стоки, транспортна дейност, производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на промишлени и хранителни стоки и предмети за бита, дистрибуция на стоки, търговско представителство и агентство на български и чуждeстранни физически и юридически лица в страната и чужбина, рекламна и издателска дейност, посредническа, комисионна и консултантска дейност, маркетинг, туристическа дейност - туроператорство и туристическо агентство, както и всяка друга дейност незабранена от закона.
+ консултантска дейност по информационни технологии, компютърно програмиране, управление и обслужване на компютърни средства и системи, други дейности в областта на информационни технологии, интернет реклама, интернет маркетинг, интернет обслужване, поддръжка на интернет сайтове и домейни; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество: комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, след съответните лицензи; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всяка друга дейност незабранена от закона.

2022-03-25
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
- ГАННА КИСЯКОВА - 1 лв - 50.00% дял
- ОЛЕКСИЙ АНАТОЛИЙОВИЧ КИСЯКОВ - 1 лв - 50.00% дял

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма