Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КОНСИДА ТРЕЙД ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202839661
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202839661 от 2021-08-24 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 2, 2013 14:40
Наименование
КОНСИДА ТРЕЙД
Транслитерация
KONSIDA TRADE Ltd
Оборот
61,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, ул. Ана Феликсова, 16, вх. 12, ет. 3 Виж на картата
Има 72 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Търговска дейност в страната и чужбина, включително по електронен път; инвестиции и управление на собствени и наети недвижими имоти и активи; посреднически услуги при сделки с недвижими имоти; консу... Търговска дейност в страната и чужбина, включително по електронен път; инвестиции и управление на собствени и наети недвижими имоти и активи; посреднически услуги при сделки с недвижими имоти; консултантски услуги по целия предмет на дейност, търговско представителство и посредничество; сделки с интелектуална собственост; предоставяне на рекламни услуги; извършване на маркетингови проучвания; посреднически и консултантски услуги по наемане на персонал; експлоатация и управление на заведения за хранене и средства за подслон; транспорт на товари и пътници, спедиторски и логистични услуги; всички други дейности, разрешени от закона, при спазване на лицензионни и разрешителни законодателни ограничения. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИМКА ПЕТРОВА ЩЕРЕВА (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ПОЛИНА ЩЕРЕВА МИЛЧЕВА 6.00 лв - 60.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: ДИМКА ПЕТРОВА ЩЕРЕВА 4.00 лв - 40.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ПОЛИНА ЩЕРЕВА МИЛЧЕВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 61,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КОНСИДА ТРЕЙД ООД на латиница "KONSIDA TRADE Ltd" с ЕИК/ПИК 202839661 е основана на 2 Декември 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АРСИМ ТРЕЙД", но на 13 Август 2021 година то бива сменено на сегашното "КОНСИДА ТРЕЙД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 61,000 лв.

Хронология

2013-12-02
Регистрация на фирмата

2021-08-13
Промяна наименование
Името се сменя от АРСИМ ТРЕЙД на КОНСИДА ТРЕЙД
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, отдаване под наем на недвижими имоти, снабдяване на кораби с хранителни и други продукти, спедиционна (вътрешна и международна), складова дейност, агентиране, търговско представителство и посредничество на физически и юридически лица в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество, импорт и експорт на стоки в България и в Европейския съюз, търговия на дребно, търговия на едро, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Търговска дейност в страната и чужбина, включително по електронен път; инвестиции и управление на собствени и наети недвижими имоти и активи; посреднически услуги при сделки с недвижими имоти; консултантски услуги по целия предмет на дейност, търговско представителство и посредничество; сделки с интелектуална собственост; предоставяне на рекламни услуги; извършване на маркетингови проучвания; посреднически и консултантски услуги по наемане на персонал; експлоатация и управление на заведения за хранене и средства за подслон; транспорт на товари и пътници, спедиторски и логистични услуги; всички други дейности, разрешени от закона, при спазване на лицензионни и разрешителни законодателни ограничения.

2021-08-24
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202839661 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-07-13

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма