Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НАЦИОНАЛНА ИМПРЕСАРСКА МРЕЖА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202844200
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202844200 от 2014-01-21 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 4, 2013 16:40
Наименование
НАЦИОНАЛНА ИМПРЕСАРСКА МРЕЖА
Оборот
0 лв. оборот (62,000 лв. печалба) за 2019 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, „проф. Георги Брадистилов“, бл. 1, ет. партер Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Създаване, разпространение и опазване на културните ценности в областта на театъра, музиката, киното, аудиовизията, литературата, художествения превод, танца, цирка, пластичните изку... Създаване, разпространение и опазване на културните ценности в областта на театъра, музиката, киното, аудиовизията, литературата, художествения превод, танца, цирка, пластичните изкуства, архитектурата, дизайна, фолклора, включително опазването на културно-историческото наследство. Импресарска и издателска дейност, организиране на публични културни изяви, радио- и телевизионни предавания, организация и провеждане на масови мероприятия, търговско представителство и търговско посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина. търговска дейност в страната и чужбина – внос, износ, реекспорт, експорт и компенсационни сделки с всички незабранени стоки. проектиране и производство на стоки за бита и търговия с тях. хотелиерство и ресторантьорство, вътрешен и международен туризъм. проектиране, изграждане и експлоатация на селскостопански, промишлени и търговски обекти, комплекси за отдих и туризъм и увеселителни заведения. покупко–продажба на всякакъв вид търговски стоки и други дейности и услуги, незабранени от българското законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕЛЕНА ИВАНОВА АНДЕРСОН (свързан с 11 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЦВЕТИ АЛЕКСАНДРОВА ШОПОВА 100.00 лв - 20.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЕЛЕНА ИВАНОВА АНДЕРСОН 400.00 лв - 80.00% дял (свързан с 11 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЕЛЕНА ИВАНОВА АНДЕРСОН (свързан с 11 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2019 0 62,000 -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НАЦИОНАЛНА ИМПРЕСАРСКА МРЕЖА ЕООД с ЕИК/ПИК 202844200 е основана на 4 Декември 2013 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Оборота на фирмата за 2019 година е в размер на 0 лв.

Хронология

2013-12-04
Регистрация на фирмата

2014-01-21
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202844200 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2016-10-04
Промяна предмет на дейност
- Импресарска и издателска дейност, организиране на публични културни изяви, радио- и телевизионни предавания, организация и провеждане на масови мероприятия, търговско представителство и търговско посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина. Търговска дейност в страната и чужбина – внос, износ, реекспорт, експорт и компенсационни сделки с всички незабранени стоки. Проектиране и производство на стоки за бита и търговия с тях. Хотелиерство и ресторантьорство, вътрешен и международен туризъм. Проектиране, изграждане и експлоатация на селскостопански, промишлени и търговски обекти, комплекси за отдих и туризъм и увеселителни заведения. Покупко–продажба на всякакъв вид търговски стоки и други дейности и услуги, незабранени от българското законодателство.
+ Създаване, разпространение и опазване на културните ценности в областта на театъра, музиката, киното, аудиовизията, литературата, художествения превод, танца, цирка, пластичните изкуства, архитектурата, дизайна, фолклора, включително опазването на културно-историческото наследство. Импресарска и издателска дейност, организиране на публични културни изяви, радио- и телевизионни предавания, организация и провеждане на масови мероприятия, търговско представителство и търговско посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина. търговска дейност в страната и чужбина – внос, износ, реекспорт, експорт и компенсационни сделки с всички незабранени стоки. проектиране и производство на стоки за бита и търговия с тях. хотелиерство и ресторантьорство, вътрешен и международен туризъм. проектиране, изграждане и експлоатация на селскостопански, промишлени и търговски обекти, комплекси за отдих и туризъм и увеселителни заведения. покупко–продажба на всякакъв вид търговски стоки и други дейности и услуги, незабранени от българското законодателство.

2018-09-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, „Иван Хаджийски” 2, РУМ, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, „проф. Георги Брадистилов“, бл. 1, ет. партер

2021-08-30
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма