Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

К и К ИНТЕРНАЦИОНАЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202844594
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202844594 от 2014-02-03 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 5, 2013 10:04
Наименование
К и К ИНТЕРНАЦИОНАЛ
Транслитерация
K & K INTERNATIONAL LTD
Оборот
25,000 лв. оборот за 2020 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. „ Поп Тома", 19 Виж на картата
Предмет на дейност
Търговия на едро и дребно, покупка на всякакъв вид стоки и вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, реекспорт и бартерни сделки с всякакъв вид сток... Търговия на едро и дребно, покупка на всякакъв вид стоки и вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, реекспорт и бартерни сделки с всякакъв вид стоки и вещи. Хотелиерски, туристически, рекламни и информационни услуги. Оборудване и експлоатация на заведения за обществено хранене, хотели, кафе-сладкарници, магазини и други. Продажба на алкохол и цигари. Търговско представителство и агентство. Производство и търговия с всякакъв вид селскостопанска и животинска продукция. Комисионни, консултантски, спедиционни, складови и лицензионни сделки. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Производство и търговия с хранителни, промишлени стоки, перилни препарати, текстилни изделия, бутикови стоки и мебели. Транспортни и таксиметрови услуги. Проектиране, изграждане, поддържане на ел. инсталации и ел. съоръжения, комуникационни съоръжения, IT и компютърни съоръжения и оборудване. Оборудване и експлоатация на автосервизи и автомонтьорски услуги, както и всички други услуги и сделки извършвани но търговски начин и не забранени от ТЗ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Константинос Михаил Астериу (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Димитър Атанасов Димитров 500.00 лв - 33.33% дял (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Константинос Михаил Астериу 500.00 лв - 33.33% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Николаос Пантелис Келесис 500.00 лв - 33.33% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Константинос Михаил Астериу (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,500 лева (1,500 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2020 25,000 - -
2019 0 15,000 -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма К и К ИНТЕРНАЦИОНАЛ ЕООД на латиница "K & K INTERNATIONAL LTD" с ЕИК/ПИК 202844594 е основана на 5 Декември 2013 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Никоди", но на 19 Септември 2016 година то бива сменено на сегашното "К и К ИНТЕРНАЦИОНАЛ". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен, а началният внесен капитал е в размер на 1,500 лева.

Оборота на фирмата за 2020 година е в размер на 25,000 лв.

Хронология

2013-12-05
Регистрация на фирмата

2014-02-03
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202844594 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2014-04-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Берковица, ул. Тракия, 64
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ЦАР БОРИС ІІІ, 14, ет. 1

2016-09-19
Промяна наименование
Името се сменя от Никоди на К и К ИНТЕРНАЦИОНАЛ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ЦАР БОРИС ІІІ, 14, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. „ Поп Тома", 19
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- търговия на едро и дребно, сделки по внос и износ, производство и търговия с хранителни стоки, разкриване на магазини и супермаркети, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство (без процесуално) и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг, както и всички други дейности, които не са забранени от закона. Когато за определени дейности се изисква издаване на лицензии и/ или разрешения от компетентен орган, същите ще се извършват след тяхното издаване по надлежния ред.
+ Търговия на едро и дребно, покупка на всякакъв вид стоки и вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, реекспорт и бартерни сделки с всякакъв вид стоки и вещи. Хотелиерски, туристически, рекламни и информационни услуги. Оборудване и експлоатация на заведения за обществено хранене, хотели, кафе-сладкарници, магазини и други. Продажба на алкохол и цигари. Търговско представителство и агентство. Производство и търговия с всякакъв вид селскостопанска и животинска продукция. Комисионни, консултантски, спедиционни, складови и лицензионни сделки. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Производство и търговия с хранителни, промишлени стоки, перилни препарати,текстилни изделия, бутикови стоки и мебели. Транспортни и таксиметрови услуги. Проектиране, изграждане, поддържане на ел. инсталации и ел. съоръжения, комуникационни съоръжения, IT и компютърни съоръжения и оборудване. Оборудване и експлоатация на автосервизи и автомонтьорски услуги, както и всички други услуги и сделки извършвани но търговски начин и не забранени от ТЗ.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма