Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГРАДСКО СЕЛО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202847722
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202847722 от 2014-03-05 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 6, 2013 15:05
Наименование
ГРАДСКО СЕЛО
Транслитерация
GRADSKO SELO Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, бл. 107Б, вх. А, ет. 9 Виж на картата
Има 46 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство, преработка, пакетаж и търговия на едро и дребно с хранителни и нехранителни продукти, алкохолни и безалкохолни напитки, включително електронна търговия; внос и износ на хранителн... Производство, преработка, пакетаж и търговия на едро и дребно с хранителни и нехранителни продукти, алкохолни и безалкохолни напитки, включително електронна търговия; внос и износ на хранителни и нехранителни продукти; растениевъдство, животновъдство и извършване на дейности, подпомагащи гореизброените; кетъринг; консултантска, посредническа и рекламна дейност; маркетинг; организация на събития; покупко-продажба на недвижими имоти; франчайз дейности; обучителна дейност, както и всяка друга дейност, незабранена от законодателството на Република България или международни закони и договори, ратифицирани от Република България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕЛЕНА ТАШЕВА КОСЕВА (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЕЛЕОНОРА ИВАНОВА ЧЕРКЕЗОВА-ИВАНОВА 430.00 лв - 43.00% дял (свързан с 9 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МАРИЯНА ИВАНОВА БОРИСОВА 140.00 лв - 14.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЕЛЕНА ТАШЕВА КОСЕВА 430.00 лв - 43.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЕЛЕНА ТАШЕВА КОСЕВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГРАДСКО СЕЛО ЕООД на латиница "GRADSKO SELO Ltd." с ЕИК/ПИК 202847722 е основана на 6 Декември 2013 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2013-12-06
Регистрация на фирмата

2014-02-07
Промяна предмет на дейност
- Производство, преработка и търговия с всякакви хранителни продукти, алкохолни и безалкохолни напитки; Растениевъдство, животновъдство и извършване на всякакви дейности, подпомагащи гореизброените, като за дейности, за които се изисква специална регистрация, издаване на лиценз или разрешително - след получаване на съответния регистрационен и/или разрешителен документ.
+ Производство, преработка и търговия с всякакви хранителни продукти, алкохолни и безалкохолни напитки; Производство и търговия с всякакви други стоки; Растениевъдство, животновъдство и извършване на всякакви дейности, подпомагащи гореизброените, като за дейности, за които се изисква специална регистрация, издаване на лиценз или разрешително - след получаване на съответния регистрационен и/или разрешителен документ.

2014-03-05
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202847722 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2014-12-30
Промяна съдружници

2015-04-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, бл. 107Б, вх. А, ет. 9
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул.Панайот Хитов, 3

2017-02-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул.Панайот Хитов, 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, бл. 107Б, вх. А, ет. 9
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Производство, преработка и търговия с всякакви хранителни продукти, алкохолни и безалкохолни напитки; Производство и търговия с всякакви други стоки; Растениевъдство, животновъдство и извършване на всякакви дейности, подпомагащи гореизброените, като за дейности, за които се изисква специална регистрация, издаване на лиценз или разрешително - след получаване на съответния регистрационен и/или разрешителен документ.
+ Производство, преработка, пакетаж и търговия на едро и дребно с хранителни и нехранителни продукти, алкохолни и безалкохолни напитки, включително електронна търговия; внос и износ на хранителни и нехранителни продукти; растениевъдство, животновъдство и извършване на дейности, подпомагащи гореизброените; кетъринг; консултантска, посредническа и рекламна дейност; маркетинг; организация на събития; покупко-продажба на недвижими имоти; франчайз дейности; обучителна дейност, както и всяка друга дейност, незабранена от законодателството на Република България или международни закони и договори, ратифицирани от Република България.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма