Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МАЙ ЛАБ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202859849
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 16, 2013 10:34
Наименование
МАЙ ЛАБ
Транслитерация
MY LAB Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. "Александър Стамболийски", 55, ет. 2 Виж на картата
Има 152 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Търговска дейност в страната и чужбина-търговия с промишлени стоки, стоки за бита и хранителни стоки, комисионни, спедиционни сделки, търговско представителство, посредничество и агенство в с... Търговска дейност в страната и чужбина-търговия с промишлени стоки, стоки за бита и хранителни стоки, комисионни, спедиционни сделки, търговско представителство, посредничество и агенство в страната и чужбина, транспортна и превозна дейност в страната и чужбина, рекламна и импресарска дейност, информационни и програмни услуги, консултанска дейност, туристическа дейност, хотелиерство и ресторантьорство, покупка, строеж, обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване под наем на недвижими имоти, производство и търговия със селскостопанска продукция, всякакъв друг вид търговска дейност, позволена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЕМО-ПОЛ АТАНАСОВ ПЕМОВ (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Людмила Николова Пемова 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: Атанас Пемов Пемов 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МАЙ ЛАБ ООД на латиница "MY LAB Ltd." с ЕИК/ПИК 202859849 е основана на 16 Декември 2013 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО-ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ МАЙ ЛАБ", но на 4 Март 2015 година то бива сменено на сегашното "МАЙ ЛАБ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2013-12-16
Регистрация на фирмата

2014-05-27

2014-08-20

2015-03-04
Промяна наименование
Името се сменя от САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО-ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ МАЙ ЛАБ на МАЙ ЛАБ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул.„Александър Стамболийски”, 55, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. "Александър Стамболийски", 55, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- извършване на специализирани медицински лабораторни изследвания, консултации, обучение на специалисти, осъществяването на търговски сделки за нуждите на реализираните от тях медицински дейности и за обслужване на пациентите.
+ Търговска дейност в страната и чужбина-търговия с промишлени стоки, стоки за бита и хранителни стоки, комисионни, спедиционни сделки,търговско представителство, посредничество и агенство в страната и чужбина, транспортна и превозна дейност в страната и чужбина, рекламна и импресарска дейност, информационни и програмни услуги, консултанска дейност, туристическа дейност, хотелиерство и ресторантьорство, покупка, строеж, обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване под наем на недвижими имоти, производство и търговия със селскостопанска продукция, всякакъв друг вид търговска дейност, позволена от закона.

2015-05-14

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма