Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГАЛЪКСИ ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202860082
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202860082 от 2022-11-28 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 16, 2013 11:25
Наименование
ГАЛЪКСИ ГРУП
Транслитерация
GALAXY GROUP.LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Васил Левски, 44, вх. Б, ет. 3 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
45.11 - Търговия с леки и лекотоварни автомобили до 3.5 т
Предмет на дейност
Покупко-продажба на автомобили. Търговия на едро и дребно с части за газови и метанови уредби за автомобили. Внос и износ на стоки. Покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обр... Покупко-продажба на автомобили. Търговия на едро и дребно с части за газови и метанови уредби за автомобили. Внос и износ на стоки. Покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Покупко-продажба на недвижими имоти, проектиране, изграждане и реконструкция на строителни обекти. Рекламни, програмни, информационни, консултантски и маркетингови услуги. Производство и продажба на селскостопанска продукция. Производство на стоки с цел продажба. Транспортна дейност - след лиценз. Всички останали дейности, незабранени изрично от закона, а когато има разрешителен режим след съответното разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ ДУНЧЕВ ДУНЕВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ ДУНЧЕВ ДУНЕВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
12 лева (12 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГАЛЪКСИ ГРУП ЕООД на латиница "GALAXY GROUP.LTD" с ЕИК/ПИК 202860082 е основана на 16 Декември 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 12 лева.

Хронология

2013-12-16
Регистрация на фирмата

2022-11-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202860082 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-02-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 44, вх. Б, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Васил Левски, 44, вх. Б, ет. 3
Промяна предмет на дейност
- Предметът на дейност на дружеството е: внос и износ на стоки. Покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Производство на стоки с цел продажба. Покупко-продажба на недвижими имоти, проектиране, изграждане и реконструкция на строителни обекти. Рекламни, програмни, информационни, консултантски и маркетингови услуги. Производство и продажба на селскостопанска продукция. Транспортна дейност - след лиценз. Всички останали дейности, незабранени изрично от закона, а когато има разрешителен режим след съответното разрешение.
+ Покупко-продажба на автомобили. Търговия на едро и дребно с части за газови и метанови уредби за автомобили. Внос и износ на стоки. Покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Покупко-продажба на недвижими имоти, проектиране, изграждане и реконструкция на строителни обекти. Рекламни, програмни, информационни, консултантски и маркетингови услуги. Производство и продажба на селскостопанска продукция. Производство на стоки с цел продажба. Транспортна дейност - след лиценз. Всички останали дейности, незабранени изрично от закона, а когато има разрешителен режим след съответното разрешение.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма