Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Еко ЕС Инвест ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202870137
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 27, 2013 10:04
Наименование
Еко ЕС Инвест
Транслитерация
Eko ES Invest Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. Витоша, 14 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
4776 - Продажба на дребно на био продукти
Предмет на дейност
Разработване и предлагане на иновативни финансови и инвестиционни продукти свързани с продажба на натурални, билкови, козметични и други изделия. Електронна търговия с натурални, билкови, козм... Разработване и предлагане на иновативни финансови и инвестиционни продукти свързани с продажба на натурални, билкови, козметични и други изделия. Електронна търговия с натурални, билкови, козметични и други продукти. Удостоверяване качеството и регистър на предлаганите продукти.Разработване и продажба на натурални продукти за аграрния сектор - био торове, препарати за растителна защита, технически средства и резервни части за тях. Експертни, консултантски, одиторски и други услуги. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АТАНАС МИХАЙЛОВ ГУШЕВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЕКО ИНЖЕНЕРНИ СИСТЕМИ ХОЛДИНГ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Еко ЕС Инвест ЕООД на латиница "Eko ES Invest Ltd." с ЕИК/ПИК 202870137 е основана на 27 Декември 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Еко Ес Монтажи", но на 10 Ноември 2017 година то бива сменено на сегашното "Еко ЕС Инвест". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2013-12-27
Регистрация на фирмата

2014-05-16
Промяна едноличен собственик на капитала

2017-11-10
Промяна наименование
Името се сменя от Еко Ес Монтажи на Еко ЕС Инвест
Промяна предмет на дейност
- Монтаж, реконструкция и ремонт на технологично оборудване, машини и съоръжения в промишлеността, енергетиката, металургията, химията, селското стопанство, строителството, туризма и други отрасли, изработка на метални конструкции и нестандартно оборудване, сервизно обслужване на технологични линии, както и всяка друга незабранена от закон дейност, не изискваща специално разрешение, или ако такова е необходимо – след снабдяване с необходимото разрешение или лиценз.
+ Разработване и предлагане на иновативни финансови и инвестиционни продукти свързани с продажба на натурални, билкови, козметични и други изделия. Електронна търговия с натурални, билкови, козметични и други продукти. Удостоверяване качеството и регистър на предлаганите продукти.Разработване и продажба на натурални продукти за аграрния сектор - био торове, препарати за растителна защита, технически средства и резервни части за тях. Експертни, консултантски, одиторски и други услуги.

2018-12-20

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма