Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИВЯНИ ЕН - ЕР - ДЖИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202871723
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202871723 от 2017-06-28 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 27, 2013 17:09
Наименование
ИВЯНИ ЕН - ЕР - ДЖИ
Транслитерация
IVIANI NRG LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Костенец, ул. Зорница, 8 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
селски туризъм, хотелиерство, търговска дейност в страната и чужбина, ресторантьорство, кетъринг, хранително – вкусова търговия, включително, внос, износ и реекспорт, покупка на сто... селски туризъм, хотелиерство, търговска дейност в страната и чужбина, ресторантьорство, кетъринг, хранително – вкусова търговия, включително, внос, износ и реекспорт, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, комисионна, спедиционна, складова, търговско представителство и посредничество, дрогерия и козметични услуги, рекламна и импресарска дейност, сервизна и транспортна дейност и всякякви други дейности и услуги незабранени от законодателството на РБългария. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НАТАША ПЕТРОВА КАМБУРОВА (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НАТАША ПЕТРОВА КАМБУРОВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИВЯНИ ЕН - ЕР - ДЖИ ЕООД на латиница "IVIANI NRG LTD" с ЕИК/ПИК 202871723 е основана на 27 Декември 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Костенец, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2013-12-27
Регистрация на фирмата

2017-06-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202871723 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2017-08-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, ЛАЗАР МИХАЙЛОВ, 31
+ БЪЛГАРИЯ, с. Костенец, Зорница, 8
Промяна предмет на дейност
- 3. Производство на електрическа и топлинна енергия от възобновяеми енергийни източници за собствени на дружеството потребности и с цел продажба/и търговия с произведената енергия, разработване, проектиране и мениджмънт на фотоволтаични, ветроенергийни и алтернативни енергийни системи, реализация на проекти в сферата на възобновяемите и алтернативните енергийни източници, търговия с петролни продукти, с промишлени и хранителни стоки, откриване и експлоатация на магазини, заведения за обществено хранене, кафенета, хотели, бензиностанции и автомобилни центрове, размяна и покупко-продажба на движими вещи и недвижими имоти, строителство и ремонтни дейности, търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица, както и всяка друга дейност, незабранена със закон.
+ селски туризъм, хотелиерство, търговска дейност в страната и чужбина, ресторантьорство, кетъринг, хранително – вкусова търговия, включително, внос, износ и реекспорт, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, комисионна, спедиционна, складова, търговско представителство и посредничество, дрогерия и козметични услуги, рекламна и импресарска дейност, сервизна и транспортна дейност и всякякви други дейности и услуги незабранени от законодателството на РБългария.

2020-02-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Костенец, Зорница, 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Костенец, ул. Зорница, 8

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма