Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Дани Верде ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202873884
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 2, 2014 12:19
Наименование
Дани Верде
Транслитерация
Dani Verde
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Панагюрище, ул.Георги Коджабашев, 13 Виж на картата
Предмет на дейност
Озеленяване, ландшафтен дизайн, строеж, ремонт и поддръжка на пътища, паркове и градини, търговска дейност, търговия с всички видове стоки, превозна, спедиционна, лизингова, трансп... Озеленяване, ландшафтен дизайн, строеж, ремонт и поддръжка на пътища, паркове и градини, търговска дейност, търговия с всички видове стоки, превозна, спедиционна, лизингова, транспортна дейност, производство на селскостопански продукти и озеленителен материал, изкупуване, преработка и търговия с хранителни продукти, вътрешна и външна търговия на едро и дребно със стоки собствено и чуждо производство, комисионна търговия и услуги, рекламна дейност, маркетинг, международен и вътрешен туризъм, хотелиерство, ресторантьорство, внос и износ на живи животни, търговско представителство и посредничество в страната с наши и чуждестранни фирми, и всякаква друга дейност, незабранена със закон, като дейностите, изискващи лицензиране ще се извършват след получаването на такъв от компетентните органи. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДАНИЕЛА ГЕОРГИЕВА НИКОЛОВА (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЕРНЕСТО СКУДЕРИ 70.00 лв - 46.67% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ДАНИЕЛА ГЕОРГИЕВА НИКОЛОВА 80.00 лв - 53.33% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
150 лева (150 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Дани Верде ООД на латиница "Dani Verde" с ЕИК/ПИК 202873884 е основана на 2 Януари 2014 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "РАДЕВ и СКУДЕРИ", но на 14 Януари 2015 година то бива сменено на сегашното "Дани Верде". Седалището на компанията се намира в гр. Панагюрище, а началният внесен капитал е в размер на 150 лева.

Хронология

2014-01-02
Регистрация на фирмата

2015-01-14
Промяна наименование
Името се сменя от РАДЕВ и СКУДЕРИ на Дани Верде
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Панагюрище, ЗАХАРИ СТОЯНОВ, 82
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Панагюрище, ул.Георги Коджабашев, 13
Промяна съдружници
- ДАНИЕЛА ГЕОРГИЕВА НИКОЛОВА - 50 лв - 33.33% дял
- ПЕТКО ГЕОРГИЕВ РАДЕВ - 50 лв - 33.33% дял
- ЕРНЕСТО СКУДЕРИ - 50 лв - 33.33% дял
+ ДАНИЕЛА ГЕОРГИЕВА НИКОЛОВА - 80 лв - 53.33% дял
+ ЕРНЕСТО СКУДЕРИ - 70 лв - 46.67% дял
Промяна предмет на дейност
- ОЗЕЛЕНЯВАНЕ, ЛАНДШАФТЕН ДИЗАЙН, СТРОЕЖ, РЕМОНТ И ПОДДРЪЖКА НА ПЪТИЩА, ПАРКОВЕ И ГРАДИНИ, ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВИЯ С ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТОКИ, ПРЕВОЗНА, СПЕДИПИОННА, ЛИЗИНГОВА, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОДУКТИ И ОЗЕЛЕНИТЕЛЕН МАТЕРИАЛ, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ , ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО СЪС СТОКИ СОБСТВЕНО Н ЧУЖДО ПРОИЗВОДСТВО . КОМИСИОННА ТЪРГОВИЯ И УСЛУГИ, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, МАРКЕТИНГ, МЕЖДУНАРОДЕН И ВЪТРЕШЕН ТУРИЗЪМ, ХОТЕЛИЕРСТВО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО В СТРАНАТА С НАШИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИРМИ, И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН, КАТО ДЕЙНОСТИТЕ, ИЗИСКВАЩИ ЛИЦЕНЗИРАИЕ ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО НА ТАКЪВ ОТ КОМПЕТЕНТНИТЕ ОРГАНИ.
+ Озеленяване, ландшафтен дизайн, строеж, ремонт и поддръжка на пътища, паркове и градини, търговска дейност, търговия с всички видове стоки, превозна, спедиционна, лизингова, транспортна дейност, производство на селскостопански продукти и озеленителен материал, изкупуване, преработка и търговия с хранителни продукти, вътрешна и външна търговия на едро и дребно със стоки собствено и чуждо производство, комисионна търговия и услуги, рекламна дейност, маркетинг, международен и вътрешен туризъм, хотелиерство, ресторантьорство, внос и износ на живи животни, търговско представителство и посредничество в страната с наши и чуждестранни фирми, и всякаква друга дейност, незабранена със закон, като дейностите, изискващи лицензиране ще се извършват след получаването на такъв от компетентните органи.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма