Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДИВЕЯ БГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202883597
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 13, 2014 11:36
Наименование
ДИВЕЯ БГ
Транслитерация
DIVEA BG LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, "Чумерна", 11, ет. 3 Виж на картата
Код на икономическа дейност
90.03 - Творческа дейност в областта на литературата и изкуствата
Предмет на дейност
Създаване, разпространение и опазване на културни ценности в областта на литературата, художествения превод, аудиовизията, театъра, танца, фолклора; Връзки с обществеността; Реклама; Марке... Създаване, разпространение и опазване на културни ценности в областта на литературата, художествения превод, аудиовизията, театъра, танца, фолклора; Връзки с обществеността; Реклама; Маркетинг; Писателска, издателска, продуцентска и фестивална дейност; Сделки с интелектуална собственост; Търговско представителство и посредничество, Консултантски услуги; Организиране на обучения; както и всяка друга дейност, незабранена от закона след получаване на необходимите разрешения и лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПАВЛИН КОНСТАНТИНОВ КОСЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ПАВЛИН КОНСТАНТИНОВ КОСЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДИВЕЯ БГ ЕООД на латиница "DIVEA BG LTD" с ЕИК/ПИК 202883597 е основана на 13 Януари 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "3 ТАЙМС ЕЙДЖЪНСИ", но на 1 Февруари 2022 година то бива сменено на сегашното "ДИВЕЯ БГ". Седалището на компанията се намира в гр. Велико Търново, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2014-01-13
Регистрация на фирмата

2022-01-25
Промяна едноличен собственик на капитала

2022-02-01
Промяна наименование
Името се сменя от 3 ТАЙМС ЕЙДЖЪНСИ на ДИВЕЯ БГ
Промяна предмет на дейност
- Връзки с обществеността; медийно и информационно обслужване; реклама; маркетингови, консултантски и протоколни услуги; издателска и фестивална дейност; менажиране на публични прояви; организиране на обучения; пазарни анализи; търговия с интелектуална собственост; проучване, разработване и реализиране на продукти в областта на туризма; разработване и управление на проекти; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерство, туристически, информационни, програмни, импресарски или други услуги; бартерни и лизингови сделки; транспорт и транспортни услуги в страната и в чужбина, реекспорт; ноу хау и лицензии, ресторантьорство; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Създаване, разпространение и опазване на културни ценности в областта на литературата, художествения превод, аудиовизията, театъра, танца, фолклора; Връзки с обществеността; Реклама; Маркетинг; Писателска, издателска, продуцентска и фестивална дейност; Сделки с интелектуална собственост; Търговско представителство и посредничество, Консултантски услуги; Организиране на обучения; както и всяка друга дейност, незабранена от закона след получаване на необходимите разрешения и лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма