Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Л.Л.Б. ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202887948
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 15, 2014 11:00
Наименование
Л.Л.Б.
Транслитерация
L.L.B.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, ул. 328, 9 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Ресторантьорство, търговско представителство и посредничество, продажба на дребно и на едро на хранителни и нехранителни стоки от всякакъв вид и характер, - продажба на търг на собствена стока ил... Ресторантьорство, търговско представителство и посредничество, продажба на дребно и на едро на хранителни и нехранителни стоки от всякакъв вид и характер, - продажба на търг на собствена стока или стока на трети лица, независимо дали в собствени помещения или помещения на трети лица, - посредничество при търговия с движимо и недвижимо имущество, продажба и препродажба на нови и използвани материали от всякакво естество, - бракуване на автомобили, продажба на автомобили и резервни части, - реставриране и ремонт на апартаменти; инсталиране и ремонт на електрически системи, водопроводни системи, отоплителни системи, газови системи, климатични системи, - продажба, поддръжка и ремонт на пожарогасители; инсталиране, поддръжка и ремонт на системи за видеонаблюдение, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАЛТЕР БРУЗОНЕ (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВАЛТЕР БРУЗОНЕ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Л.Л.Б. ЕООД на латиница "L.L.B." с ЕИК/ПИК 202887948 е основана на 15 Януари 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2014-01-15
Регистрация на фирмата

2021-05-21
Промяна предмет на дейност
- Ресторантьорство, търговско представителство и посредничество, продажба на дребно и на едро на хранителни и нехранителни стоки от всякакъв вид и характер. Продажба на търг на собствена стока или стока на трети страни, независимо дали в собствени помещения или помещения на трети страни. Посредничество при търговия с движимо и недвижимо имущество, продажба и препродажба на нови и използвани материали от всякакво естество. Разрушаване, унищожаване и продажба на автомобили и резервни части, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.
+ Ресторантьорство, търговско представителство и посредничество, продажба на дребно и на едро на хранителни и нехранителни стоки от всякакъв вид и характер,- продажба на търг на собствена стока или стока на трети лица, независимо дали в собствени помещения или помещения на трети лица,- посредничество при търговия с движимо и недвижимо имущество, продажба и препродажба на нови и използвани материали от всякакво естество,- бракуване на автомобили, продажба на автомобили и резервни части,- реставриране и ремонт на апартаменти; инсталиране и ремонт на електрически системи, водопроводни системи, отоплителни системи, газови системи, климатични системи,- продажба, поддръжка и ремонт на пожарогасители; инсталиране, поддръжка и ремонт на системи за видеонаблюдение, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма