Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВАРНА КОРЕКТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202889778
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 16, 2014 10:05
Наименование
ВАРНА КОРЕКТ
Транслитерация
VARNA KOREKT
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Аспарухово, ул. Кирил Пейчинович, 26 Виж на картата
Код на икономическа дейност
56.10 - Дейност на ресторанти и заведения за бързо обслужване
Предмет на дейност
Автотенекеджийски, автобояджийски и автосервизни услуги, Търговия на едро и дребно с автомобили и мотоциклети, техническо обслужване и ремонт. Покупко-продажба на автомобили и мотоциклети втора ... Автотенекеджийски, автобояджийски и автосервизни услуги, Търговия на едро и дребно с автомобили и мотоциклети, техническо обслужване и ремонт. Покупко-продажба на автомобили и мотоциклети втора употреба. Производство и търговия с хранителни стоки в заведения за бързо хранене, производство и преработване на меса и месни продукти и птичи продукти в първоначален и преработен вид; производсто и продажба на рибни продукти, ресторантьорство, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален и преработен или обработен вид, складова дейност, търговско представителство и посредничество, стопански и транспортни услуги, отдавамне под наем на недвижими имоти и МПС, консултантски услуги, търговска дейност на едро и дребно в страната и чужбина, спедиторска дейност. Както и всички останали незабранени дейности от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ ЦОНКОВ ХАДЖИЛАРСКИ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ ЦОНКОВ ХАДЖИЛАРСКИ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВАРНА КОРЕКТ ЕООД на латиница "VARNA KOREKT" с ЕИК/ПИК 202889778 е основана на 16 Януари 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2014-01-16
Регистрация на фирмата

2015-02-04
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия с хранителни стоки в заведения за бързо хранене, производство и преработване на меса и месни продукти и птичи продукти в първоначален и преработен вид; производсто и продажба на рибни продукти, ресторантьорство, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален и преработен или обработен вид, складова дейност, търговско представителство и посредничество, покупко-продажба на автомобили, стопански и транспортни услуги, отдавамне под наем на недвижими имоти и МПС, консултантски услуги, търговска дейност на едро и дребно в страната и чужбина, спедиторска дейност.
+ Автотенекеджийски, автобояджийски и автосервизни услуги, Търговия на едро и дребно с автомобили и мотоциклети, техническо обслужване и ремонт. Покупко-продажба на автомобили и мотоциклети втора употреба. Производство и търговия с хранителни стоки в заведения за бързо хранене, производство и преработване на меса и месни продукти и птичи продукти в първоначален и преработен вид; производсто и продажба на рибни продукти, ресторантьорство, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален и преработен или обработен вид, складова дейност, търговско представителство и посредничество, стопански и транспортни услуги, отдавамне под наем на недвижими имоти и МПС, консултантски услуги, търговска дейност на едро и дребно в страната и чужбина, спедиторска дейност. Както и всички останали незабранени дейности от закона.

2021-12-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. Морска Сирена, бл. 26, ет. 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Аспарухово, ул. Кирил Пейчинович, 26
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма