Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Енсориа ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202892781
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202892781 от 2014-02-27 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
January 17, 2014 11:31
Наименование
Енсориа
Транслитерация
Ensoria Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. Апостол Карамитев, 10, ет. 5 Виж на картата
Има 71 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
разработка на игри и софтуер, салон за красота, увеселителен парк, търговия, управление на проекти. Изграждане и управление на ескейп стаи. Логистични услуги. Фото услуги и фотостудии, дизай... разработка на игри и софтуер, салон за красота, увеселителен парк, търговия, управление на проекти. Изграждане и управление на ескейп стаи. Логистични услуги. Фото услуги и фотостудии, дизайн услуги, ремонтни дейности, кафене, производство на сладкарска и кулинарна продукция, производство и продажба на маски, костюми и аксесоари за карнавали, частна детска градина, подготовка на децата за училище, организиране и създаване на презентации и услуги, арт изложби, рекламна дейност. Покупко-продажба и управление на недвижими имоти. Консултантски услуги. Информационни услуги, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНДРИЙ ВАЛДАЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АНДРИЙ ВАЛДАЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
400 лева (400 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Енсориа ЕООД на латиница "Ensoria Ltd." с ЕИК/ПИК 202892781 е основана на 17 Януари 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "РАЙЛИ ТЕЛЕКОМ И МЕДИЯ", но на 19 Септември 2023 година то бива сменено на сегашното "Енсориа". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 400 лева.

Хронология

2014-01-17
Регистрация на фирмата

2014-02-27
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202892781 на основание друго от ЗДДС

2023-09-19
Промяна наименование
Името се сменя от РАЙЛИ ТЕЛЕКОМ И МЕДИЯ на Енсориа
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, Иван Сусанин, 45А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. Апостол Карамитев, 10, ет. 5
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на международни гласови услуги посредством интернет телефони, телефонни карти, интернет и медийни услуги, разработване и поддържане на интернет сайтове, интернет рекламни кампании, консултации в областта на интернет, гласови услуги и медии, инженерни услуги, разработка на софтуер и всички видове дейности и услуги, незабранени със закон.
+ разработка на игри и софтуер, салон за красота, увеселителен парк, търговия, управление на проекти. Изграждане и управление на ескейп стаи. Логистични услуги. Фото услуги и фотостудии, дизайн услуги, ремонтни дейности, кафене, производство на сладкарска и кулинарна продукция, производство и продажба на маски, костюми и аксесоари за карнавали, частна детска градина, подготовка на децата за училище, организиране и създаване на презентации и услуги, арт изложби, рекламна дейност. Покупко-продажба и управление на недвижими имоти. Консултантски услуги. Информационни услуги, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма