Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Солар Парк Иванча ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202902134
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202902134 от 2014-05-30 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 23, 2014 12:47
Наименование
Солар Парк Иванча
Транслитерация
Solar Park Ivancha Ltd.
Оборот
38,000 лв. оборот за 2020 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Разлог, ул. ПОЛК. ЛАЗАР НИШКОВ, 21 Виж на картата
Предмет на дейност
Проучване, проектиране, изграждане и експлоатация на комплексни обекта в областта на производство на енергия и съоръжения за използване на алтернативни енергийни източници, възобновяеми енергийн... Проучване, проектиране, изграждане и експлоатация на комплексни обекта в областта на производство на енергия и съоръжения за използване на алтернативни енергийни източници, възобновяеми енергийни източници, слънчеви колектори и др., консултантска дейност в областта на строителството, енергетиката и финансите, покупко-продажба на недвижими имоти, инженерна и маркетингова дейност, проектирне, проиводство на селскостопанска продукция, животновъдство, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, превозни и спедипионни сделки, складови сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, ресторантьорство, производство и продажба на студени и топли закуски, ястия и предястия, скара, чай, кафе и захарни изделия, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, дърводобив, дървопреработване и производство на мебели и дограма, превоз на стоки и товари в страната и чужбина, производство на ел. енергия. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВО НИКОЛАЕВ РАШЕВ (свързан с 5 фирми)
Управител: ДАНИЕЛА СТАНКОВА РАШЕВА (свързан с 1 фирма)
Управител: ЕЛЕНА НИКОЛАЕВА ПЕДОВА (свързан с 5 фирми)
Съдружник: ИВО НИКОЛАЕВ РАШЕВ 500.00 лв - 33.33% дял (свързан с 5 фирми)
Съдружник: ДАНИЕЛА СТАНКОВА РАШЕВА 500.00 лв - 33.33% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЕЛЕНА НИКОЛАЕВА ПЕДОВА 500.00 лв - 33.33% дял (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЕЛЕНА НИКОЛАЕВА ПЕДОВА (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
1,500 лева (1,500 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2020 38,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Солар Парк Иванча ООД на латиница "Solar Park Ivancha Ltd." с ЕИК/ПИК 202902134 е основана на 23 Януари 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕЛЕНА 89", но на 28 Март 2023 година то бива сменено на сегашното "Солар Парк Иванча". Седалището на компанията се намира в гр. Разлог, а началният внесен капитал е в размер на 1,500 лева.

Оборота на фирмата за 2020 година е в размер на 38,000 лв.

Хронология

2014-01-23
Регистрация на фирмата

2014-05-30
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202902134 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-02-16
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, ресторантьорство, производство и продажба на студени и топли закуски, ястия и предястие, скара, чай, кафе и захарни изделия, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, дърводобив, дървопреработване и производство на мебели и дограма, превоз на стоки и товари в страната и чужбина, производство на ел. енергия, транспорт в страната и чужбина със собствени или наети автомобили, покупко – продажба на недвижими имоти, инженерна и маркетингова дейност, проектиране, производство на селскостопанска продукция, животновъдство, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, превозни и спедиционни сделки, складови сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост.
+ Проучване, проектиране, изграждане и експлоатация на комплексни обекта в областта на производство на енергия и съоръжения за използване на алтернативни енергийни източници, възобновяеми енергийни източници, слънчеви колектори и др., консултантска дейност в областта на строителството, енергетиката и финансите, покупко-продажба на недвижими имоти, инженерна и маркетингова дейност, проектирне, проиводство на селскостопанска продукция, животновъдство, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, превозни и спедипионни сделки, складови сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, ресторантьорство, производство и продажба на студени и топли закуски, ястия и предястия, скара, чай, кафе и захарни изделия, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, дърводобив, дървопреработване и производство на мебели и дограма, превоз на стоки и товари в страната и чужбина, производство на ел. енергия.

2023-03-28
Промяна наименование
Името се сменя от ЕЛЕНА 89 на Солар Парк Иванча
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма