Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЙО. МА. РЕ. КОМПАНИЯ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202912351
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202912351 от 2014-02-17 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 30, 2014 09:37
Наименование
ЙО. МА. РЕ. КОМПАНИЯ
Транслитерация
“YO. MA. RE. COMPANY”
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул."Орлово гнездо", 2, вх. Е, ет. 1 Виж на картата
Има 19 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки и друго имущество с цел продажбата им в тяхното първоначално, обработено или преработено състояние; производство на стоки; комисионни, складови дейности, дейности свързани с лиз... Покупка на стоки и друго имущество с цел продажбата им в тяхното първоначално, обработено или преработено състояние; производство на стоки; комисионни, складови дейности, дейности свързани с лизинг, търговско представителство и посредничество; спедиторска дейност в страната и чужбина; транспортна дейност в страната и чужбина; включително международен транспорт; хотелиерство, ресторантьорство, туристическа, информационна, рекламна, програмна, импресарска дейност и реструктуриране; операции с интелектуална собственост; превод и легализация на документи; търговия с хардуеър и софтуеър, компютри, конфигурации и принадлежности; търговия с нефт и подобни продукти; проектиране на сгради и оборудване; дейности свързани с проектиране и интегриране, технологична и производствена дейност, реструктуриране, обслужване и услуги с промишлена и социална насоченост; проектиране, доставка, продажба, монтаж, ремонт и поддръжка на слънчеви колектори за топла вода и отопление на сгради с промишлено и гражданско предназначение; проектиране, доставка, продажба, монтаж, ремонт и поддръжка на фотоволтаични инсталации; строителство и изграждане, дейности свързани с реконструиране и възстановяване; покупка, изграждане или обзавеждане на недвижимо имущество с цел продажба, даване на коли под наем без шофьор, дейности свързани с гражданско и промишлено почистване. Ако някоя от горизброените дейности е подчинена на разрешителен режим, същата ще бъде извършвана след снабдяване със съответния лиценз или разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Ремоло Пелусо (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Марко Пелусо, Ремоло Пелусо 1.00 лв - 33.33% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Марко Пелусо 1.00 лв - 33.33% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Ремоло Пелусо 1.00 лв - 33.33% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
3 лева (3 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЙО. МА. РЕ. КОМПАНИЯ ООД на латиница "“YO. MA. RE. COMPANY”" с ЕИК/ПИК 202912351 е основана на 30 Януари 2014 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 3 лева.

Хронология

2014-01-30
Регистрация на фирмата

2014-02-17
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202912351 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2014-09-24
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Старо село, ул."Ана Вентура", 23
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, бул."Цар Фердинанд", 3
Промяна управители
Промяна съдружници
- Марко Пелусо - 1 лв - 33.33% дял
- Йонко Иванов Иванов - 1 лв - 33.33% дял
- Ремоло Пелусо - 1 лв - 33.33% дял
+ Ремоло Пелусо - 1 лв - 33.33% дял
+ Марко Пелусо - 1 лв - 33.33% дял
+ Марко Пелусо, Ремоло Пелусо - 1 лв - 33.33% дял
Промяна предмет на дейност
- Вътрешнотърговска и външнотърговска дейност с всякакви стоки и вещи в първоначален, преработен или обработен вид, включително продажба на стоки от собствено производство и селскостопанска продукция от растителен и животински произход; внос, износ и реекспорт на всякакви, позволени от закона стоки и вещи, включително кафе, моторни превозни средства, строителни материали, промишлени и битови стоки, храни, алкохолни и безалкохолни напитки, захарни и други изделия; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица; комисионни, спедиционни, превозни и складови сделки; разкриване и експлоатация на питейни заведения, заведения за обществено хранене и кафе-сладкарници; отдаване под наем на недвижими имоти; покупка, строеж, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; хотелиерство и ресторантьорство; търговия с авточасти и аксесоари; автосервизна дейност - ремонт, техническо обслужване и поддръжка на моторни превозни средства, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. Ако някоя от горизброените дейности е подчинена на разрешителен режим, същата ще бъзе извършвана след снабдяване със съответния лиценз или разрешение.
+ Покупка на стоки и друго имущество с цел продажбата им в тяхното първоначално, обработено или преработено състояние; производство на стоки; комисионни, складови дейности, дейности свързани с лизинг, търговско представителство и посредничество; спедиторска дейност в страната и чужбина; транспортна дейност в страната и чужбина; включително международен транспорт; хотелиерство, ресторантьорство, туристическа, информационна, рекламна, програмна, импресарска дейност и реструктуриране; операции с интелектуална собственост; превод и легализация на документи; търговия с хардуеър и софтуеър, компютри, конфигурации и принадлежности; търговия с нефт и подобни продукти; проектиране на сгради и оборудване; дейности свързани с проектиране и интегриране, технологична и производствена дейност, реструктуриране, обслужване и услуги с промишлена и социална насоченост; проектиране, доставка, продажба, монтаж, ремонт и поддръжка на слънчеви колектори за топла вода и отопление на сгради с промишлено и гражданско предназначение; проектиране, доставка, продажба, монтаж, ремонт и поддръжка на фотоволтаични инсталации; строителство и изграждане, дейности свързани с реконструиране и възстановяване; покупка, изграждане или обзавеждане на недвижимо имущество с цел продажба, даване на коли под наем без шофьор, дейности свързани с гражданско и промишлено почистване. Ако някоя от горизброените дейности е подчинена на разрешителен режим, същата ще бъде извършвана след снабдяване със съответния лиценз или разрешение.

2015-10-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, бул."Цар Фердинанд", 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул."Орлово гнездо", 2, вх. Е, ет. 1

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма