Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Клошарт ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202918176
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 3, 2014 15:01
Наименование
Клошарт
Транслитерация
Closhart Ltd
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. Цветна градина, 81, вх. А, ет. 2 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
59.20 - Звукозаписване и издаване на музика
Предмет на дейност
Звукозаписване и издаване на музика; издателска дейност; производство на филми, видео клипове и телевизионни предавания; звукозаписване и издаване на музика; организиране на концерти; музикално прод... Звукозаписване и издаване на музика; издателска дейност; производство на филми, видео клипове и телевизионни предавания; звукозаписване и издаване на музика; организиране на концерти; музикално продуциране; писане на текстове и композиране на музика; продажба и покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни, превозни сделки; консултански услуги; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица; внос и износ; както и всички други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Венцислав Милчев Лозанов (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Венцислав Милчев Лозанов 750.00 лв - 75.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Лъчезар Богомилов Маринов 250.00 лв - 25.00% дял (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Клошарт ООД на латиница "Closhart Ltd" с ЕИК/ПИК 202918176 е основана на 3 Февруари 2014 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Апарел трейд", но на 9 Август 2016 година то бива сменено на сегашното "Клошарт". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2014-02-03
Регистрация на фирмата

2016-08-09
Промяна наименование
Името се сменя от Апарел трейд на Клошарт
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 7Б, вх. В, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. Цветна градина, 81, вх. А, ет. 2
Промяна съдружници
- Ивайло Нецов Томов - 750 лв - 75.00% дял
- Лъчезар Богомилов Маринов - 250 лв - 25.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Продажба и покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни, превозни сделки; консултантски услуги; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица; внос и износ; както и всички други дейности, незабранени от закона.
+ Звукозаписване и издаване на музика; издателска дейност; производство на филми, видео клипове и телевизионни предавания; звукозаписване и издаване на музика; организиране на концерти; музикално продуциране; писане на текстове и композиране на музика; продажба и покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни, превозни сделки; консултански услуги; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица; внос и износ; както и всички други дейности, незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма