Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕМБИ НОРА БИО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202927613
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 10, 2014 13:26
Наименование
ЕМБИ НОРА БИО
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Кнежа, ул. Никола Въпцаров, 14 Виж на картата
Предмет на дейност
производство и търговия с промишлени стоки, търговия на едро и дребно с хранителни, нехранителни и селскостопански стоки, търговия на дребно и едро с препарати за растителна защита, внос и изн... производство и търговия с промишлени стоки, търговия на едро и дребно с хранителни, нехранителни и селскостопански стоки, търговия на дребно и едро с препарати за растителна защита, внос и износ, транспортни и спедиторски услуги, складова и опаковъчна дейност, рибарство и аквакултури, зърнопроизводство, животновъдство и растениевъдство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НОРА МАРИОВА СТОИМЕНОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
НОРА МАРИОВА СТОИМЕНОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
350 лева (350 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕМБИ НОРА БИО ЕООД с ЕИК/ПИК 202927613 е основана на 10 Февруари 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕМБИ НОРА", но на 4 Ноември 2016 година то бива сменено на сегашното "ЕМБИ НОРА БИО". Седалището на компанията се намира в гр. Кнежа, а началният внесен капитал е в размер на 350 лева.

Хронология

2014-02-10
Регистрация на фирмата

2015-03-21
Промяна наименование
Името се сменя от ЕМБИ НОРА на ЗАЛОЖНА КЪЩА - ЕМБИ НОРА
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ СЪС ЗЪРНО И ФУРАЖИ/ СЛЕД РЕГИСТРАЦИЯ/; ПРЕВОЗ НА ХОРА И ТОВАРИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ТЪРГОВИЯ СЪС ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДУКЦИЯ; ЖИВОТНОВЪДСТВО; МЕСОПРЕРАБОТВАНЕ И ТЪРГОВИЯ С МЕСНИ ПРОДУКТИ; РИБОВЪДСТВО И ТЪРГОВИЯ С РИБА И РИБНИ ПРОДУКТИ; ТЪРГОВИЯ С ЦВЕТНИ И ЧЕРНИ МЕТАЛИ И ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД /ПЛАСТМАСА, ХАРТИЯ, СТЪКЛО И ДР/; ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННА И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ; СТОКОВ КОНТРОЛ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНА ДЕЙНОСТ; НАЕМАНЕ, ОБРАБОТКА И АРЕНДУВАНЕ НА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ ИЛИ АРЕНДА; ДЪРВОДОБИВ; ЗАКУПУВАНЕ И ПРОДАЖБА НА ВЪГЛИЩА, БРИКЕТИ, ПЕЛЕТИ И ДРУГИ ОТОПЛИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ; ЗАКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТВАНЕ И ПРОДАЖБА НА ДЪРВА ЗА ОГРЕВ; ЗАКУПУВАНЕ И ПРОДАЖБА НА ПРЕРАБОТЕН ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ; ЗАКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ПРОДАЖБА НА НЕПРЕРАБОТЕН ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ; ЗАЛЕСЯВАНЕ, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОН;
+ Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, чрез заложна къща, оказионна и заложна дейност.

2015-04-28
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, чрез заложна къща, оказионна и заложна дейност.
+ Предоставяне на парични заеми,обезпечени със залог върху движими вещи, чрез заложна къща,оказионна и заложна дейност, сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях.

2016-06-07
Промяна едноличен собственик на капитала

2016-06-30
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на парични заеми,обезпечени със залог върху движими вещи, чрез заложна къща,оказионна и заложна дейност, сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях.
+ Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, чрез заложна къща, оказионна и заложна дейност, сделки и работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях

2016-11-04
Промяна наименование
Името се сменя от ЗАЛОЖНА КЪЩА - ЕМБИ НОРА на ЕМБИ НОРА БИО
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, чрез заложна къща, оказионна и заложна дейност, сделки и работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях
+ производство и търговия с промишлени стоки, търговия на едро и дребно с хранителни, нехранителни и селскостопански стоки, търговия на дребно и едро с препарати за растителна защита, внос и износ, транспортни и спедиторски услуги, складова и опаковъчна дейност, рибарство и аквакултури, зърнопроизводство, животновъдство и растениевъдство.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма