Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПЛАСТИЛИНА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202939260
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202939260 от 2015-10-01 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 18, 2014 10:52
Наименование
ПЛАСТИЛИНА
Транслитерация
PLASTILINA Ltd
Оборот
61,000 лв. оборот за 2020 г.
Служители
1 служител към 2020 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. "Сердика", 22 Виж на картата
Има 62 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
4721 - ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ
Предмет на дейност
Управление на кафе – аперитив, ресторантьорство, продажба на пакетирани стоки, продажба на алкохол, безалкохолни напитки и цигари, продажба на насипно кафе, посредничество, комисионерств... Управление на кафе – аперитив, ресторантьорство, продажба на пакетирани стоки, продажба на алкохол, безалкохолни напитки и цигари, продажба на насипно кафе, посредничество, комисионерство, лизингова търговия, внос – износ, транспортни, консултантски, проектантски и сервизни услуги, сделки с недвижими имоти, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закона. когато за съответната дейност се изисква разрешение или лиценз, дейността ще се извършва след неговото получаване. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Патрик Симонито (свързан с 24 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Патрик Симонито (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2020 61,000 7.02% - -
2019 57,000 612.5% 0 -
2014 8,000 - -

Служители

Година
Служители
2020 1 -50%
2019 2 100%
2014 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПЛАСТИЛИНА ЕООД на латиница "PLASTILINA Ltd" с ЕИК/ПИК 202939260 е основана на 18 Февруари 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "С И П 2014", но на 13 Октомври 2015 година то бива сменено на сегашното "ПЛАСТИЛИНА". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Оборота на фирмата за 2020 година е в размер на 61,000 лв. което е с 7% повече от предходната 2019 година (57,000 лв.), а средният годишен ръст е 310%.

Хронология

2014-02-18
Регистрация на фирмата

2015-10-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202939260 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2015-10-13
Промяна наименование
Името се сменя от С И П 2014 на ПЛАСТИЛИНА
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 87, вх. Е, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. "Сердика", 22
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ВНОС, ИЗНОС, ПРОДАЖБА, ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО С ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, КАКТО И ИЗВЪРШВАНЕТО НА ДРУГИ ТЪРГОВСКИ ДЕЙНОСТ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ДЕЙСТВИТЕЛНОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, СЛЕД СНАБДЯВАНЕ ВНОС, ИЗНОС, ПРОДАЖБА, ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО С ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, КАКТО И ИЗВЪРШВАНЕТО НА ДРУГИ ТЪРГОВСКИ С РАЗРЕШЕНИЕ ИЛИ ЛИЦЕНЗ, КОГАТО СЕ ИЗИСКВАТ ПОСОЧЕНИТЕ РАЗРЕШЕНИЯ.
+ Изработване и продажба на софтуерни продукти; предоставяне на виртуални офис услуги; корпоративни и бизнес консултации, дигитализиране на документи; съвети за създаване и координиране на корпоративен имидж; проектиране и координиране в комуникацията; търговско представителство и насърчаване на фирми; комисионни, поръчителни проучвания; посредничество; оптимизация на човешките ресурси; актуализиране на обучението и преквалификация в тези области; проектиране на линии и оптимизация на производствени процеси; логистична помощ на фирми и дружества; сделки с интелектуална собственост; рекламни и маркетингови кампании; информационни, програмни, импресарски и други услуги; проектиране, изграждане и доставка на печатни рекламни и нерекламни материали, рекламни видео клипове; спедиционни и превозни сделки; опаковки, изложбени щандове, предоставяне на хостес, преводачи и асистенти и друг вид персонал; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; съвети по проектиране на вътрешно обзавеждане и дизайн, внос и износ на стоки, предназначени за декоративен интериор, хотелиерски, туристически услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всички други дейности и услуги, които не са забранени от законите на страната, при спазване на всички действащи регистрационни или други изисквания.

2016-09-10
Промяна едноличен собственик на капитала

2019-09-30
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Изработване и продажба на софтуерни продукти; предоставяне на виртуални офис услуги; корпоративни и бизнес консултации, дигитализиране на документи; съвети за създаване и координиране на корпоративен имидж; проектиране и координиране в комуникацията; търговско представителство и насърчаване на фирми; комисионни, поръчителни проучвания; посредничество; оптимизация на човешките ресурси; актуализиране на обучението и преквалификация в тези области; проектиране на линии и оптимизация на производствени процеси; логистична помощ на фирми и дружества; сделки с интелектуална собственост; рекламни и маркетингови кампании; информационни, програмни, импресарски и други услуги; проектиране, изграждане и доставка на печатни рекламни и нерекламни материали, рекламни видео клипове; спедиционни и превозни сделки; опаковки, изложбени щандове, предоставяне на хостес, преводачи и асистенти и друг вид персонал; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; съвети по проектиране на вътрешно обзавеждане и дизайн, внос и износ на стоки, предназначени за декоративен интериор, хотелиерски, туристически услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всички други дейности и услуги, които не са забранени от законите на страната, при спазване на всички действащи регистрационни или други изисквания.
+ Управление на кафе – аперитив, ресторантьорство, продажба на пакетирани стоки, продажба на алкохол, безалкохолни напитки и цигари, продажба на насипно кафе, посредничество, комисионерство, лизингова търговия, внос – износ, транспортни, консултантски, проектантски и сервизни услуги, сделки с недвижими имоти, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закона. когато за съответната дейност се изисква разрешение или лиценз, дейността ще се извършва след неговото получаване.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма