Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КУОЛИТИ МАТЪРС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202962799
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 6, 2014 11:27
Наименование
КУОЛИТИ МАТЪРС
Транслитерация
QUALITY MATTERS
Оборот
8,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, 113 Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Дейности в областта на информационните технологии; рекламна дейност и проучване на пазари; научноизследователска и развойна дейност; издателска дейност; консултантски дейности в областта на управление... Дейности в областта на информационните технологии; рекламна дейност и проучване на пазари; научноизследователска и развойна дейност; издателска дейност; консултантски дейности в областта на управлението; търговия на дребно; търговия на едро; производство на хранителни продукти; производство на напитки; ресторантьорство; хотелиерство; спортни и други дейности, свързани с развлечения и отдих; операции с недвижими имоти; даване на имоти под наем; складиране на товари и спомагателни дейности в транспорта; както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЛАДИСЛАВ ВОЛОДИЕВ ДИМЧЕВ (свързан с 11 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВЛАДИСЛАВ ВОЛОДИЕВ ДИМЧЕВ (свързан с 11 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 8,000 -20% - -
2020 10,000 - -
2019 0 33,000 -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КУОЛИТИ МАТЪРС ЕООД на латиница "QUALITY MATTERS" с ЕИК/ПИК 202962799 е основана на 6 Март 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МОНДО.БГ", но на 24 Юни 2022 година то бива сменено на сегашното "КУОЛИТИ МАТЪРС". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 8,000 лв.

Хронология

2014-03-06
Регистрация на фирмата

2022-06-24
Промяна наименование
Името се сменя от МОНДО.БГ на КУОЛИТИ МАТЪРС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, 113, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, 113
Промяна предмет на дейност
- ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ, ИНТЕРНЕТ УСЛУГИ, РАЗРАБОТКА НА СОФТУЕР, МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМА, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ВНОС И ИЗНОС, СКЛАДОВА И ЛОГИСТИЧНА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Дейности в областта на информационните технологии; рекламна дейност и проучване на пазари; научноизследователска и развойна дейност; издателска дейност; консултантски дейности в областта на управлението; търговия на дребно; търговия на едро; производство на хранителни продукти; производство на напитки; ресторантьорство; хотелиерство; спортни и други дейности, свързани с развлечения и отдих; операции с недвижими имоти; даване на имоти под наем; складиране на товари и спомагателни дейности в транспорта; както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма