Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДС Консултинг АГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202968827
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202968827 от 2014-04-28 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
March 11, 2014 10:22
Наименование
ДС Консултинг АГ
Транслитерация
“ds Consulting ag“ Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ”Опълченска”, 23 Виж на картата
Предмет на дейност
Продажба на стоки и услуги от всякакъв вид, внос и износ на стоки и услуги от всякакъв вид, придобиване, отдаване под наем и посредничество на недвижими имоти и земя, придобиване и продажба на... Продажба на стоки и услуги от всякакъв вид, внос и износ на стоки и услуги от всякакъв вид, придобиване, отдаване под наем и посредничество на недвижими имоти и земя, придобиване и продажба на всякакъв вид инвестиции, както и всички други разрешени от закона дейности. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВОЛФГАНГ ДИЕТЕР ШМАДЛАК (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ВОЛФГАНГ ДИЕТЕР ШМАДЛАК (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДС Консултинг АГ ЕООД на латиница "“ds Consulting ag“ Ltd" с ЕИК/ПИК 202968827 е основана на 11 Март 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КИРИЛ ЯНКОВ-75", но на 6 Януари 2022 година то бива сменено на сегашното "ДС Консултинг АГ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2014-03-11
Регистрация на фирмата

2014-04-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202968827 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

2022-01-06
Промяна наименование
Името се сменя от КИРИЛ ЯНКОВ-75 на ДС Консултинг АГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Игнатиево, ул.”Велико Димитров”, 9
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ”Опълченска”, 23
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Строителна, монтажна, ремонтна, заваровачна и корпусно-заваровачна дейност; производство на гасена, негасена и хидратна вар, варови разтвори, строителни смеси и бетонни блокчета; търговия на едро и дребно в страната и чужбина, внос и износ; търговско представителство и посредничество; сделки с недвижими имоти; услуги в селското стопанство и производство но селскостопанска продукция; транспорт; рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни и превозни сделки; финансово-икономически консултации; сделки с интелектуална собственост; лизинг
+ Продажба на стоки и услуги от всякакъв вид, внос и износ на стоки и услуги от всякакъв вид, придобиване, отдаване под наем и посредничество на недвижими имоти и земя, придобиване и продажба на всякакъв вид инвестиции, както и всички други разрешени от закона дейности.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма