Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕЛ ЕНЕРДЖИ ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202989077
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 24, 2014 10:55
Наименование
ЕЛ ЕНЕРДЖИ ГРУП
Транслитерация
EL ENERGY GROUP LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пещера, ул. МИХАИЛ ТАКЕВ, 98 Виж на картата
Код на икономическа дейност
4721 - Търговия на дребно с плодове и зеленчуци
Предмет на дейност
Електрически услуги, монтаж и демонтаж на улично осветление, кастрене и рязане на дървета и озеленяване. Вътрешна и външна търговия на едро и дребно с всякакви стоки и вещи, разрешени от закона.... Електрически услуги, монтаж и демонтаж на улично осветление, кастрене и рязане на дървета и озеленяване. Вътрешна и външна търговия на едро и дребно с всякакви стоки и вещи, разрешени от закона. Производство, покупка и продажба на хранителни, нехранителни, селскостопански, промишлени и други стоки и вещи, разрешени от закона с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид. Търговия с мобилни апарати, текстилни изделия и дрехи. Продажба на стоки от собствено производство, разрешени от закона. Шивашки дейности и услуги. Фризьорски и козметични услуги. Ресторантьорство и обществено хранене, хотелиерски, туристически, рекламни, транспортни, информационни, програмни, импресарски и други услуги. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Търговско представителство и посредничество. Проектиране, строителство и ремонт на жилищни, учрежденски, административни, културно-битови, промишлени сгради, селскостопански и хидромелиоративни, подземно и надземно строителство на сградни съоръжения. Инженерингови, комисионни, лицензионни, спедиционни, складови и превозни сделки. Спорт. Търговия с авточасти.Всички дейности, разрешени от закона, като дейностите ще се осъществяват в страната и чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Костадин Янакиев Костадинов (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Костадин Янакиев Костадинов (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
9 лева (9 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕЛ ЕНЕРДЖИ ГРУП ЕООД на латиница "EL ENERGY GROUP LTD" с ЕИК/ПИК 202989077 е основана на 24 Март 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "НАКИ - 98", но на 20 Април 2023 година то бива сменено на сегашното "ЕЛ ЕНЕРДЖИ ГРУП". Седалището на компанията се намира в гр. Пещера, а началният внесен капитал е в размер на 9 лева.

Хронология

2014-03-24
Регистрация на фирмата

2023-04-20
Промяна наименование
Името се сменя от НАКИ - 98 на ЕЛ ЕНЕРДЖИ ГРУП
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пещера, МИХАИЛ ТАКЕВ, 98
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пещера, ул. МИХАИЛ ТАКЕВ, 98
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ; ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО; КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ; ПРОИЗВОДСТВО И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СОФТ И ХАРДУЕР; МЕЖДУНАРОДНИ КУРИЕРСКИ УСЛУГИ; ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ-ВЪТРЕШНА И МЕЖДУНАРОДНА; ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ТЪРГОВИЯ;ПОКУПКА, ПРОЕКТИРАНЕ, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ИНЖЕНЕРИНГОВА ДЕЙНОСТ; ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСКИ УСЛУГИ; ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ; ПРОИЗВОДСТВО И РЕАЛИЗАЦИЯ НА ИЗДЕЛИЯ ЗА БИТА,ПРОМИШЛЕНОСТТА И СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО, ВКЛЮЧИТЕЛНО С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; РЕКЛАМНА И ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТ; КОМПЛЕКСНИ АВТОУСЛУГИ; МАРКЕТИНГ И МЕНИДЖМЕНТ; ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, КАКТО И ВСЯКА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Електрически услуги, монтаж и демонтаж на улично осветление, кастрене и рязане на дървета и озеленяване. Вътрешна и външна търговия на едро и дребно с всякакви стоки и вещи, разрешени от закона. Производство, покупка и продажба на хранителни, нехранителни, селскостопански, промишлени и други стоки и вещи, разрешени от закона с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид. Търговия с мобилни апарати, текстилни изделия и дрехи. Продажба на стоки от собствено производство, разрешени от закона. Шивашки дейности и услуги. Фризьорски и козметични услуги. Ресторантьорство и обществено хранене, хотелиерски, туристически, рекламни, транспортни, информационни, програмни, импресарски и други услуги. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Търговско представителство и посредничество. Проектиране, строителство и ремонт на жилищни, учрежденски, административни, културно-битови, промишлени сгради, селскостопански и хидромелиоративни, подземно и надземно строителство на сградни съоръжения. Инженерингови, комисионни, лицензионни, спедиционни, складови и превозни сделки. Спорт. Търговия с авточасти.Всички дейности, разрешени от закона, като дейностите ще се осъществяват в страната и чужбина.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма