Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КРЕДИТ ПЛЮС ФИНАНС ООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
202990558
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 24, 2014 15:55
Наименование
КРЕДИТ ПЛЮС ФИНАНС
Транслитерация
KREDIT PLUS FINANCE
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ЯНКО КОМИТОВ, 38 Виж на картата
Предмет на дейност
ОТПУСКАНЕ НА ЗАЕМИ СЪС СРЕДСТВА, КОИТО НЕ СА НАБРАНИ ЧРЕЗ ПУБЛИЧНО ПРИВЛИЧАНЕ НА ВЛОГОВЕ ИЛИ ДРУГИ ВЪЗСТАНОВИМИ СРЕДСТВА; ФИНАНСОВ ЛИЗИНГ; ПРИДОБИВАНЕ НА ВЗЕМАНИЯ ПО КРЕДИТИ И ДРУГА ФОРМА НА ФИНАНСИ... ОТПУСКАНЕ НА ЗАЕМИ СЪС СРЕДСТВА, КОИТО НЕ СА НАБРАНИ ЧРЕЗ ПУБЛИЧНО ПРИВЛИЧАНЕ НА ВЛОГОВЕ ИЛИ ДРУГИ ВЪЗСТАНОВИМИ СРЕДСТВА; ФИНАНСОВ ЛИЗИНГ; ПРИДОБИВАНЕ НА ВЗЕМАНИЯ ПО КРЕДИТИ И ДРУГА ФОРМА НА ФИНАНСИРАНЕ (ФАКТОРИНГ, ФОРФЕТИНГ И ДРУГИ); ТЪРГУВАНЕ ЗА СОБСТВЕНА СМЕТКА ИЛИ ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТИ С ЧУЖДЕСТРАННА ВАЛУТА И БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ДЕРИВАТИВНИ ФИНАНСОВИ ИНСТРУМЕНТИ ВЪРХУ ЧУЖДЕСТРАННА ВАЛУТА И БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ. ВСИЧКИ ИЗБРОЕНИ СДЕЛКИ ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ СЛЕД ВПИСВАНЕ В РЕГИСТЪРА НА БНБ, СЪГЛАСНО ЧЛ.З, АЛ.2 ЗКИ И ЧЛ. ЗА ЗКИ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТОНИ ИВАНОВ ПЕТРОВ (свързан с 5 фирми)
Съдружник: ГЕРГАНА ВЕСЕЛИНОВА ХАНДЖИЕВА 8000 лв - 3.19% дял (свързан с 5 фирми)
Съдружник: "ЛОДОС 22" ЕООД 243000 лв - 96.81% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
251,000 лева (251,000 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КРЕДИТ ПЛЮС ФИНАНС ООД на латиница "KREDIT PLUS FINANCE" с ЕИК/ПИК 202990558 е основана на 24 Март 2014 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 251,000 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - December 10, 2015 14:19

Хронология

2014-03-24
Регистрация на фирмата

2014-04-17
Промяна предмет на дейност
- ОТПУСКАНЕ НА ЗАЕМИ СЪС СРЕДСТВА, КОИТО НЕ СА НАБРАНИ ЧРЕЗ ПУБЛИЧНО ПРИВЛИЧАНЕ НА ВЛОГОВЕ ИЛИ ДРУГИ ВЪЗСТАНОВИМИ СРЕДСТВА; ПРИДОБИВАНЕ НА УЧАСТИЯ В КРЕДИТНА ИНСТИТУЦИЯ ИЛИ В ДРУГА ФИНАНСОВА ИНСТИТУЦИЯ; КОНСУЛТАЦИИ НА ДРУЖЕСТВА ОТНОСНО ТЯХНАТА КАПИТАЛОВА СТРУКТУРА, ОТРАСЛОВА СТРАТЕГИЯ И СВЪРЗАНИ С ТОВА ВЪПРОСИ, КАКТО И КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ ОТНОСНО ПРЕОБРАЗУВАНЕ НА ДРУЖЕСТВА И СДЕЛКИ ПО ПРИДОБИВАНЕ НА ПРЕДПРИЯТИЯ; ФИНАНСОВ ЛИЗИНГ; ИЗВЪРШВАНЕ НА ПЛАТЕЖНИ УСЛУГИ ПО СМИСЪЛА НА ЗАКОНА ЗА ПЛАТЕЖНИТЕ УСЛУГИ И ПЛАТЕЖНИТЕ СИСТЕМИ; ГАРАНЦИОННИ СДЕЛКИ; ПАРИЧНО БРОКЕРСТВО. ВСИЧКИ ИЗБРОЕНИ СДЕЛКИ ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ СЛЕД ВПИСВАНЕ В РЕГИСТЪРА НА БНБ, СЪГЛАСНО ЧЛ.З, АЛ.2 ЗКИ И ЧЛ. ЗА ЗКИ.
+ ОТПУСКАНЕ НА ЗАЕМИ СЪС СРЕДСТВА, КОИТО НЕ СА НАБРАНИ ЧРЕЗ ПУБЛИЧНО ПРИВЛИЧАНЕ НА ВЛОГОВЕ ИЛИ ДРУГИ ВЪЗСТАНОВИМИ СРЕДСТВА; ФИНАНСОВ ЛИЗИНГ; ПРИДОБИВАНЕ НА ВЗЕМАНИЯ ПО КРЕДИТИ И ДРУГА ФОРМА НА ФИНАНСИРАНЕ (ФАКТОРИНГ,ФОРФЕТИНГ И ДРУГИ); ТЪРГУВАНЕ ЗА СОБСТВЕНА СМЕТКА ИЛИ ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТИ С ЧУЖДЕСТРАННА ВАЛУТА И БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ДЕРИВАТИВНИ ФИНАНСОВИ ИНСТРУМЕНТИ ВЪРХУ ЧУЖДЕСТРАННА ВАЛУТА И БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ. ВСИЧКИ ИЗБРОЕНИ СДЕЛКИ ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ СЛЕД ВПИСВАНЕ В РЕГИСТЪРА НА БНБ, СЪГЛАСНО ЧЛ.З, АЛ.2 ЗКИ И ЧЛ. ЗА ЗКИ.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма