Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФЮЧЪР 2014 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202998028
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 28, 2014 10:37
Наименование
ФЮЧЪР 2014
Транслитерация
FUTURE 2014
Оборот
31,000 лв. оборот за 2016 г.
Служители
1 служител към 2016 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Хаджиите Виж на картата
Има 15 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
5610 - Дейности на ресторанти и заведения
Предмет на дейност
Покупка и продажба на хранителни и нехранителни стоки ; Покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален , преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено произво... Покупка и продажба на хранителни и нехранителни стоки ; Покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален , преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство ; комисионни , спедиционни и превозни сделки ; международна търговия ; международна брачна агенция ; счетоводни и консултантски услуги , икономически анализи и подготовка на проекти; търговско представителство и посредничество; сделки с интелектуална собственост ; проектиране , строителство и ремонт ; транспортна дейност и услуги ; производство , изкупуване и преработка на промишлена и селскостопанска продукция ; ресторантьорски , хотелиерски , турестически , информационни , програмни , импресарски или други услуги; търговия и посредничество при сделки с недвижими имоти ; консултантска дейност; покупка , строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг ; извършване на всякаква друга основна , помощна и странична/съответно лицензирана / незабранена от закона търговска дейност по смисъла на чл.1 от Търговския закон. Дейностите за които се изисква издаването на съответния лиценз ще се извършват след издаването на същия . Дружеството може да придобива по законен начин всякакви права необходими за осъществяване предмета му на дейност , както и да изпълнява всякаква друга , която има за цел улесняването , напредъка или разширяването на стопанската му дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ХРИСТО СТОЯНОВ ХРИСТОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ХРИСТО СТОЯНОВ ХРИСТОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2016 31,000 10.71% - -
2015 28,000 3.7% - -
2014 27,000 - -

Служители

Година
Служители
2016 1 -50%
2015 2 -50%
2014 4

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФЮЧЪР 2014 ЕООД на латиница "FUTURE 2014" с ЕИК/ПИК 202998028 е основана на 28 Март 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Хаджиите, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2016 година е в размер на 31,000 лв. което е с 11% повече от предходната 2015 година (28,000 лв.), а средният годишен ръст е 7%.

Хронология

2014-03-28
Регистрация на фирмата

2017-07-18
Промяна едноличен собственик на капитала

2017-09-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Ямбол, бл. 6, вх. Б, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, с. Хаджиите
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка и продажба на хранителни и нехранителни стоки, покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки собствено производство; комисионни, спедиционни и превозни сделки; международна търговия; международна брачна агенция; счетоводни и консултантски услуги, икономически анализи и подготовка на проекти; търговско представителство и посредничество; сделки с интелектуална собственост; проектиране, строителство и ремонт; транспортна дейност и услуги; производство, изкупуване и преработка на промишлена и селскостопанска продукция; ресторантьорски, хотелиерски, туристически, информационни, програмни, импресарски или други услуги; търговия и посредничество при сделки с недвижими имоти; консултантска дейност; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг; както и всички останали, незабранени от закона дейности.
+ Покупка и продажба на хранителни и нехранителни стоки ; Покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален , преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство ; комисионни , спедиционни и превозни сделки ; международна търговия ; международна брачна агенция ; счетоводни и консултантски услуги , икономически анализи и подготовка на проекти; търговско представителство и посредничество; сделки с интелектуална собственост ; проектиране , строителство и ремонт ; транспортна дейност и услуги ; производство , изкупуване и преработка на промишлена и селскостопанска продукция ; ресторантьорски , хотелиерски , турестически , информационни , програмни , импресарски или други услуги; търговия и посредничество при сделки с недвижими имоти ; консултантска дейност; покупка , строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг ; извършване на всякаква друга основна , помощна и странична/съответно лицензирана / незабранена от закона търговска дейност по смисъла на чл.1 от Търговския закон. Дейностите за които се изисква издаването на съответния лиценз ще се извършват след издаването на същия . Дружеството може да придобива по законен начин всякакви права необходими за осъществяване предмета му на дейност , както и да изпълнява всякаква друга , която има за цел улесняването , напредъка или разширяването на стопанската му дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма