Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КредиФреш ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202998126
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 28, 2014 10:48
Наименование
КредиФреш
Транслитерация
CrediFresh EOOD
Оборот
1,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. Войводина могила, 48 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Отпускане на заеми със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закон. В случаите, ... Отпускане на заеми със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закон. В случаите, когато закон изисква за извършването на определена дейност лиценз, разрешение или регистрация на или от държавен орган, Дружеството ще извършва подобна дейност след получаването на съответния лиценз, разрешение или регистрация. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Стойчо Василев Велков (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Желю Драгомиров Ганчев (свързан с 9 фирми)
Капитал размер
1,000,000 лева (1,000,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 1,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КредиФреш ЕООД на латиница "CrediFresh EOOD" с ЕИК/ПИК 202998126 е основана на 28 Март 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 1,000 лв.

Хронология

2014-03-28
Регистрация на фирмата

2014-05-22
Промяна предмет на дейност
- Отпускане на заеми със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства, платежни услуги, извършвани въз основа на инструменти, които могат да бъдат използвани за придобиване на стоки или услуги единствено в помещенията на издателя или по силата на търговски договор с издателя в рамките на ограничена мрежа от доставчици на платежни услуги или за придобиване на ограничени по вид стоки или услуги, маркетинг, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закон. В случаите, когато закон изисква за извършването на определена дейност лиценз, разрешение или регистрация на или от държавен орган, Дружеството ще извършва подобна дейност след получаването на съответния лиценз, разрешение или регистрация.
+ Отпускане на заеми със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закон. В случаите, когато закон изисква за извършването на определена дейност лиценз, разрешение или регистрация на или от държавен орган, Дружеството ще извършва подобна дейност след получаването на съответния лиценз, разрешение или регистрация.

2015-01-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. Войводина могила, 48
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. Войводина могила, 48

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма