Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БЕСТ ХЕЛТ КОНСУЛТИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203004842
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203004842 от 2014-06-09 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 2, 2014 14:00
Наименование
БЕСТ ХЕЛТ КОНСУЛТИНГ
Транслитерация
BEST HEALTH CONSULTING EOOD
Оборот
1,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, Васил Друмев, 39 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Tърговия на дребно с лекарствени продукти, които се отпускат без лекарско предписание; търговия на едро и на дребно с медицински изделия; търговия с продукти и стоки със значение за здравето на чове... Tърговия на дребно с лекарствени продукти, които се отпускат без лекарско предписание; търговия на едро и на дребно с медицински изделия; търговия с продукти и стоки със значение за здравето на човека: хранителни добавки, храни със специално предназначение, козметични продукти, биоциди от група I „Дезинфектанти и общи биоциди“ и група III „Биоциди за борба с вредители“; откриване на търговски обекти - дрогерии и аптеки, при спазване условията на съответните нормативни актове; както и всички услуги и дейности разрешени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РАДКА СТЕФАНОВА ИВАНОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДАНИЕЛА ВОЛОДИЕВА ТОДОРОВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
3,000 лева (3,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 1,000 - -
2020 1,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БЕСТ ХЕЛТ КОНСУЛТИНГ ЕООД на латиница "BEST HEALTH CONSULTING EOOD" с ЕИК/ПИК 203004842 е основана на 2 Април 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 3,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 1,000 лв.

Хронология

2014-04-02
Регистрация на фирмата

2014-06-09
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203004842 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-11-15
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ В СФЕРАТА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, МАРКЕТИНГОВИ ПРОУЧВАНИЯ И СПЕЦИАЛИЗИРАН АНАЛИЗ, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ И ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА, КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ И МЕНИДЖМЪНТ, ВНОС, ИЗНОС И ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ВСЯКАКЪВ ВИД СТОКИ ЗА ПРОМИШЛЕНО И ЛИЧНО ПОТРЕБЛЕНИЕ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.
+ Търговия на дребно с лекарствени продукти, които се отпускат без лекарско предписание; търговия с медицински изделия; търговия с продукти и стоки със значение за здравето на човека: хранителни добавки, храни със специално предназначение, козметични продукти, биоциди от група I „Дезинфектанти и общи биоциди“ и група III „Биоциди за борба с вредители“; откриване на търговски обекти - дрогерии и аптеки, при спазване условията на съответните нормативни актове; както и всички услуги и дейности разрешени от закона.

2021-11-24
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Връбница, бл. 111, вх. А, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, Васил Друмев, 39
Промяна предмет на дейност
- Търговия на дребно с лекарствени продукти, които се отпускат без лекарско предписание; търговия с медицински изделия; търговия с продукти и стоки със значение за здравето на човека: хранителни добавки, храни със специално предназначение, козметични продукти, биоциди от група I „Дезинфектанти и общи биоциди“ и група III „Биоциди за борба с вредители“; откриване на търговски обекти - дрогерии и аптеки, при спазване условията на съответните нормативни актове; както и всички услуги и дейности разрешени от закона.
+ Tърговия на дребно с лекарствени продукти, които се отпускат без лекарско предписание; търговия на едро и на дребно с медицински изделия; търговия с продукти и стоки със значение за здравето на човека: хранителни добавки, храни със специално предназначение, козметични продукти, биоциди от група I „Дезинфектанти и общи биоциди“ и група III „Биоциди за борба с вредители“; откриване на търговски обекти - дрогерии и аптеки, при спазване условията на съответните нормативни актове; както и всички услуги и дейности разрешени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма