Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДУЕРРЕ ИНЖЕНЕРИНГ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203008762
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203008762 от 2014-04-22 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 4, 2014 11:29
Наименование
ДУЕРРЕ ИНЖЕНЕРИНГ
Транслитерация
DUERRE ENGINEERING Ltd.
Оборот
1,782,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Г.С. Раковски, 122А, ет. 3 Виж на картата
Има 30 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Проектиране на противопожарни стъкла и противопожарни дограми, както и провеждане на изследвания и експерименти във връзка с дейностите по обработка на стъкло и по-специално на противопоржарно стъкл... Проектиране на противопожарни стъкла и противопожарни дограми, както и провеждане на изследвания и експерименти във връзка с дейностите по обработка на стъкло и по-специално на противопоржарно стъкло; производството на изделия от стъкло (включително противопоржарно) и заключващи системи с противопожарен заключващ механизъм, търговия на дребно и на едро, включително чрез електронни средства или интернет, внос и износ на стъкло и изделия от тях за стъкларската промишленост и за затварящи системи, както и закупуване, продажба и отдаване под наем на леки и товарни автомобили; за описаните по-горе дейности дружеството може да разполага със собствени структури или да ползва на трети лица. Дружеството ще развива своята дейсност както в България, така и в чужбина, включително чрез агентство и търговско представителство.Дружеството ще се занимава и с покупки, замяни и продажби на недвижими имоти; отдаване под наем, и преотдаване под наем на територията на страната и в чужбина, и управление на недвижими имоти, собственост на дружеството; строителство, строително – монтажни и обновителни дейности, преобразуване, възстановяване и подобряване, разширяване и поддръжка на собствени и чужди недвижими имоти, извършване на всякакви строителни дейности за собствени нужди или за чужди, покупко-продажба на недвижими имоти, строителство, ремонтна дейност, организиране и управление на недвижими имоти, в т.ч. и сключване на договори за мениджмънт и управление; туроператорска дейност; ресторантьорска и хотелиерска дейност; комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; вътрешен и международен туризъм; импорт и експорт на движими вещи и автомобили; както и всякакви обработвателни машинни дейности. Дружеството ще извършва, също така, и консултантска дейност на предприятия, мениджмънт, търговско представителство, рекламна, информационна и програмна дейност или предоставяне на услуги. Дружеството може да се занимава и с всички търговски, индустриални и икономически дейности, както и с дружимо и недвижимо имущество, които от своя страна биха могли да се окажат полезни и/или необходими за постигането на предмета на дейност, осланяйки се, ако е необходимо, на специалисти, вписани в съответните браншови органицазии; дружеството може да участва и да изпълнява търгове, от частно и публично естество, без разлика от управляването или съответния възложител, както и може да учасва в подобни процедури заедно с други търговци; дружеството може да извършва всяка една дейност, незабранена от закона, поотделно или свързано с описаните по-горе занимания, която се явява подходяща и изгодна на растежа и развитието на самото дружество. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВИКТОР СВИЛЕНОВ АНГЕЛОВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ФАБИО РУККО 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЕМАНУЕЛЕ РУККО 170.00 лв - 17.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: СИЛВИЯ РУККО 160.00 лв - 16.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: СЕРЕНА РУККО 170.00 лв - 17.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 1,782,000 -10.72% - -
2020 1,996,000 77.11% - -
2019 1,127,000 43.38% 580,000 51.46%
2018 786,000 22.05% - -
2017 644,000 -34.22% - -
2016 979,000 -23.87% - -
2015 1,286,000 243.85% - -
2014 374,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1
2019 1
2017 1
2016 1
2015 1
2014 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДУЕРРЕ ИНЖЕНЕРИНГ ООД на латиница "DUERRE ENGINEERING Ltd." с ЕИК/ПИК 203008762 е основана на 4 Април 2014 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДУЕРРЕ", но на 22 Януари 2020 година то бива сменено на сегашното "ДУЕРРЕ ИНЖЕНЕРИНГ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 1,782,000 лв. което е с 11% по-малко от предходната 2020 година (1,996,000 лв.), а средният годишен ръст е 45%.

Хронология

2014-04-04
Регистрация на фирмата

2014-04-22
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203008762 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2018-10-09

2020-01-22
Промяна наименование
Името се сменя от ДУЕРРЕ на ДУЕРРЕ ИНЖЕНЕРИНГ
Промяна съдружници
- ФАБИО РУККО - 500 лв - 50.00% дял
- ЕМАНУЕЛЕ РУККО - 500 лв - 50.00% дял
+ СЕРЕНА РУККО - 170 лв - 17.00% дял
+ СИЛВИЯ РУККО - 160 лв - 16.00% дял
+ ЕМАНУЕЛЕ РУККО - 170 лв - 17.00% дял
+ ФАБИО РУККО - 500 лв - 50.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Провеждане на изследвания и експерименти във връзка с дейностите по обработка на стъкло и по-специално на противопоржарно стъкло; производството на изделия от стъкло (включително противопоржарно) и заключващи системи с противопожарен заключващ механизъм, търговия на дребно и на едро, включително чрез електронни средства или интернет, внос и износ на стъкло и изделия от тях за стъкларската промишленост и за затварящи системи, както и закупуване, продажба и отдаване под наем на леки и товарни автомобили; за описаните по-горе дейности дружеството може да разполага със собствени структури или да ползва на трети лица. Дружеството ще развива своята дейсност както в България, така и в чужбина, включително чрез агентство и търговско представителство.Дружеството ще се занимава и с покупки, замяни и продажби на недвижими имоти; отдаване под наем, и преотдаване под наем на територията на страната и в чужбина, и управление на недвижими имоти, собственост на дружеството; строителство, строително – монтажни и обновителни дейности, преобразуване, възстановяване и подобряване, разширяване и поддръжка на собствени и чужди недвижими имоти, извършване на всякакви строителни дейности за собствени нужди или за чужди, покупко-продажба на недвижими имоти, строителство, ремонтна дейност, организиране и управление на недвижими имоти, в т.ч. и сключване на договори за мениджмънт и управление; туроператорска дейност; ресторантьорска и хотелиерска дейност; комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; вътрешен и международен туризъм; импорт и експорт на движими вещи и автомобили; както и всякакви обработвателни машинни дейности. Дружеството ще извършва, също така, и консултантска дейност на предприятия, мениджмънт, търговско представителство, рекламна, информационна и програмна дейност или предоставяне на услуги. Дружеството може да се занимава и с всички търговски, индустриални и икономически дейности, както и с дружимо и недвижимо имущество, които от своя страна биха могли да се окажат полезни и/или необходими за постигането на предмета на дейност, осланяйки се, ако е необходимо, на специалисти, вписани в съответните браншови органицазии; дружеството може да участва и да изпълнява търгове, от частно и публично естество, без разлика от управляването или съответния възложител, както и може да учасва в подобни процедури заедно с други търговци; дружеството може да извършва всяка една дейност, незабранена от закона, поотделно или свързано с описаните по-горе занимания, която се явява подходяща и изгодна на растежа и развитието на самото дружество.
+ Проектиране на противопожарни стъкла и противопожарни дограми, както и провеждане на изследвания и експерименти във връзка с дейностите по обработка на стъкло и по-специално на противопоржарно стъкло; производството на изделия от стъкло (включително противопоржарно) и заключващи системи с противопожарен заключващ механизъм, търговия на дребно и на едро, включително чрез електронни средства или интернет, внос и износ на стъкло и изделия от тях за стъкларската промишленост и за затварящи системи, както и закупуване, продажба и отдаване под наем на леки и товарни автомобили; за описаните по-горе дейности дружеството може да разполага със собствени структури или да ползва на трети лица. Дружеството ще развива своята дейсност както в България, така и в чужбина, включително чрез агентство и търговско представителство.Дружеството ще се занимава и с покупки, замяни и продажби на недвижими имоти; отдаване под наем, и преотдаване под наем на територията на страната и в чужбина, и управление на недвижими имоти, собственост на дружеството; строителство, строително – монтажни и обновителни дейности, преобразуване, възстановяване и подобряване, разширяване и поддръжка на собствени и чужди недвижими имоти, извършване на всякакви строителни дейности за собствени нужди или за чужди, покупко-продажба на недвижими имоти, строителство, ремонтна дейност, организиране и управление на недвижими имоти, в т.ч. и сключване на договори за мениджмънт и управление; туроператорска дейност; ресторантьорска и хотелиерска дейност; комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; вътрешен и международен туризъм; импорт и експорт на движими вещи и автомобили; както и всякакви обработвателни машинни дейности. Дружеството ще извършва, също така, и консултантска дейност на предприятия, мениджмънт, търговско представителство, рекламна, информационна и програмна дейност или предоставяне на услуги. Дружеството може да се занимава и с всички търговски, индустриални и икономически дейности, както и с дружимо и недвижимо имущество, които от своя страна биха могли да се окажат полезни и/или необходими за постигането на предмета на дейност, осланяйки се, ако е необходимо, на специалисти, вписани в съответните браншови органицазии; дружеството може да участва и да изпълнява търгове, от частно и публично естество, без разлика от управляването или съответния възложител, както и може да учасва в подобни процедури заедно с други търговци; дружеството може да извършва всяка една дейност, незабранена от закона, поотделно или свързано с описаните по-горе занимания, която се явява подходяща и изгодна на растежа и развитието на самото дружество.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма