Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АКВА ЛАЙФ СПОРТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203009896
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 4, 2014 17:20
Наименование
АКВА ЛАЙФ СПОРТ
Транслитерация
AQUA LIFE SPORT
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 52Е, вх. Б, ет. 3 Виж на картата
Има 24 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
4339 - ДРУГИ ДОВЪРШИТЕЛНИ СТРОИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ
Предмет на дейност
Туроператорска дейност - формиране и продажба на едро и чрез туристически ваучери, или по договор, на пакетни услуги, вкл. предварително заплатени туристически пътувания и ваканции, екскурзии ... Туроператорска дейност - формиране и продажба на едро и чрез туристически ваучери, или по договор, на пакетни услуги, вкл. предварително заплатени туристически пътувания и ваканции, екскурзии в страната и чужбина, резервации на хотелски, екскурзоводски, транспортни и пътнически услуги /след лиценз, хотелиерство и ресторантьорство/; търговия на едро и дребно, транспортни услуги, внос и износ на стоки; строителство на сгради и съоръжения, строително-ремонтни дейности, както и всички други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РУМЕН РУМЕНОВ ПЕЛОВСКИ (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
РУМЕН РУМЕНОВ ПЕЛОВСКИ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АКВА ЛАЙФ СПОРТ ЕООД на латиница "AQUA LIFE SPORT" с ЕИК/ПИК 203009896 е основана на 4 Април 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2014-04-04
Регистрация на фирмата

2019-09-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, УЛ. РОДОПСКИ ИЗВОР, бл. 234, вх. Г, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 52Е, вх. Б, ет. 3
Промяна предмет на дейност
- Туроператорска дейност - формиране и продажба на едро и чрез туристически валчери, или по договор, на пакетни услуги, вкл. предварително заплатени туристически пътувания и ваканции, екскурзии в страната и чужбина, резервации на хотелски, екскурзоводски, транспортни и пътнически услуги /след лиценз, хотелиерство и ресторантьорство/; търговия на едро и дребно, транспортни услуги.
+ Туроператорска дейност - формиране и продажба на едро и чрез туристически ваучери, или по договор, на пакетни услуги, вкл. предварително заплатени туристически пътувания и ваканции, екскурзии в страната и чужбина, резервации на хотелски, екскурзоводски, транспортни и пътнически услуги /след лиценз, хотелиерство и ресторантьорство/; търговия на едро и дребно, транспортни услуги, внос и износ на стоки; строителство на сгради и съоръжения, строително-ремонтни дейности, както и всички други дейности, незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма