Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РОИРУ ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на June 13, 2019 17:14
ЕИК/ПИК
203010560
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203010560 от 2014-05-07 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
April 7, 2014 11:21
Наименование
РОИРУ
Транслитерация
ROWIRU OOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Александър Стамболийски, 84, ет. 2 Виж на картата
Има 51 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
разработване, поддръжка и продажба на хардуер и софтуер, обмен на информация чрез интернет; Внос и износ на различни стоки, както такива, които са обект на авторизация, така и такива, коит... разработване, поддръжка и продажба на хардуер и софтуер, обмен на информация чрез интернет; Внос и износ на различни стоки, както такива, които са обект на авторизация, така и такива, които не са. Посредническа търговска дейност; Осигуряване в най-широк смисъл на обслужване на фирми, предприятия и държавни организации по повод организиране, управление и развитие на професионалната им дейност; Провеждане на изследвания, обслужване и консултантска дейност в областта на телекомуникациите. Координационен център за различни преприятия; Всички видове дейности, свързани с електроинсталации, включително окабеляване; Административни, счетоводни услуги за трети страни, както и секретарски услуги; покупко-подръжка, наемане и отдаване на сгради от всякакъв тип като търговски площи, индустриални или жилищни имоти срещу заплащане на такса по договор; покупко- поддръжка, наем и експлоатация на земя; както и всякакви други дейности, чието упражняване не е забранено от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Робърт Франсис Джон Фицджералд Беркерс (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Рют Рютс 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Робърт Франсис Джон Фицджералд Беркерс 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Робърт Франсис Джон Фицджералд Беркерс (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РОИРУ ЕООД на латиница "ROWIRU OOD" с ЕИК/ПИК 203010560 е основана на 7 Април 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2014-04-07
Регистрация на фирмата

2014-05-07
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203010560 на основание друго от ЗДДС

2014-07-21
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро с всякакъв вид потребителски стоки; Търговия, складиране или прехвърляне на стоки; Внос и износ на различни стоки, както такива, които са обект на авторизация, така и такива, които не са; Търговска дейност в страната и чужбина; Търговско посредничество на вътрешния и международния пазар; Консултантски и управленски проекти; Както и всякакви други дейности, чието упражняване не е забранено от закона.
+ разработване, поддръжка и продажба на хардуер и софтуер, обмен на информация чрез интернет; Внос и износ на различни стоки, както такива, които са обект на авторизация, така и такива, които не са. Посредническа търговска дейност; Осигуряване в най-широк смисъл на обслужване на фирми, предприятия и държавни организации по повод организиране, управление и развитие на професионалната им дейност; Провеждане на изследвания, обслужване и консултантска дейност в областта на телекомуникациите. Координационен център за различни преприятия; Всички видове дейности, свързани с електроинсталации, включително окабеляване; Административни, счетоводни услуги за трети страни, както и секретарски услуги; покупко-подръжка, наемане и отдаване на сгради от всякакъв тип като търговски площи, индустриални или жилищни имоти срещу заплащане на такса по договор; покупко- поддръжка, наем и експлоатация на земя; както и всякакви други дейности, чието упражняване не е забранено от закона.

2015-04-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, Акад.Борис Стефанов, 35
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Александър Стамболийски, 51, ет. 5
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2015-08-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Александър Стамболийски, 51, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Александър Стамболийски, 84, ет. 2

2019-06-13
Заличен търговец

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма