Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДиЕн Асет Мениджмънт ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203018945
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203018945 от 2014-06-26 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 10, 2014 17:02
Наименование
ДиЕн Асет Мениджмънт
Транслитерация
DN Asset Management LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, Майор Горталов, 3-5, вх. А, ет. 7 Виж на картата
Предмет на дейност
Предметът на дейност на дружеството включва: Предоставяне на домакински услуги, почистване на домове, административни, производствени и търговски обекти. Дърводобив и дървопреработване/след полу... Предметът на дейност на дружеството включва: Предоставяне на домакински услуги, почистване на домове, административни, производствени и търговски обекти. Дърводобив и дървопреработване/след получаване на необходимите лицензии, разрешителни и удостоверения за това от компетентните държавни и общински органи, в случай, че такива се изискват от нормативен акт/, производство на горива от биомаса /екопелети, енергийни трески, костилки, натрошени черупки от орехи, фъстък, лешник и др./, изделия от дървесина и търговия с тях в страната и чужбина, внос и износ, търговия на хранителни и нехранителни продукти, търговия с благородни метали, консултации и всички дейности позволени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЦВЕТОМИР ВЕНЦИСЛАВОВ ЦЕКОВ (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЦВЕТОМИР ВЕНЦИСЛАВОВ ЦЕКОВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
283,400 лева (283,400 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДиЕн Асет Мениджмънт ЕООД на латиница "DN Asset Management LTD." с ЕИК/ПИК 203018945 е основана на 10 Април 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 283,400 лева.

Хронология

2014-04-10
Регистрация на фирмата

2014-06-26
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203018945 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2015-03-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, Любляна, 23А, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, с. Долен
Промяна предмет на дейност
- Внос и износ, търговия на хранителни и нехранителни продукти, търговия с благородни метали, финансови услуги и консултации и всички дейности позволени от закона.
+ ДЪРВОДОБИВ И ДЪРВОПРЕРАБОТВАНЕ/СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА НЕОБХОДИМИТЕ ЛИЦЕНЗИИ, РАЗРЕШИТЕЛНИ И УДОСТОВЕРЕНИЯ ЗА ТОВА ОТ КОМПЕТЕНТНИТЕ ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ ОРГАНИ, В СЛУЧАЙ, ЧЕ ТАКИВА СЕ ИЗИСКВАТ ОТ НОРМАТИВЕН АКТ/, ПРОИЗВОДСТВО НА ГОРИВА ОТ БИОМАСА /ЕКОПЕЛЕТИ, ЕНЕРГИЙНИ ТРЕСКИ, КОСТИЛКИ, НАТРОШЕНИ ЧЕРУПКИ ОТ ОРЕХИ, ФЪСТЪК, ЛЕШНИК И ДР./, ИЗДЕЛИЯ ОТ ДЪРВЕСИНА И ТЪРГОВИЯ С ТЯХ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВНОС И ИЗНОС, ТЪРГОВИЯ НА ХРАНИТЕЛНИ И НЕХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ, ТЪРГОВИЯ С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ, ФИНАНСОВИ УСЛУГИ И КОНСУЛТАЦИИ И ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ ПОЗВОЛЕНИ ОТ ЗАКОНА.

2018-02-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Долен
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, Майор Горталов, 3-5, вх. А, ет. 7
Промяна предмет на дейност
- ДЪРВОДОБИВ И ДЪРВОПРЕРАБОТВАНЕ/СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА НЕОБХОДИМИТЕ ЛИЦЕНЗИИ, РАЗРЕШИТЕЛНИ И УДОСТОВЕРЕНИЯ ЗА ТОВА ОТ КОМПЕТЕНТНИТЕ ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ ОРГАНИ, В СЛУЧАЙ, ЧЕ ТАКИВА СЕ ИЗИСКВАТ ОТ НОРМАТИВЕН АКТ/, ПРОИЗВОДСТВО НА ГОРИВА ОТ БИОМАСА /ЕКОПЕЛЕТИ, ЕНЕРГИЙНИ ТРЕСКИ, КОСТИЛКИ, НАТРОШЕНИ ЧЕРУПКИ ОТ ОРЕХИ, ФЪСТЪК, ЛЕШНИК И ДР./, ИЗДЕЛИЯ ОТ ДЪРВЕСИНА И ТЪРГОВИЯ С ТЯХ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВНОС И ИЗНОС, ТЪРГОВИЯ НА ХРАНИТЕЛНИ И НЕХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ, ТЪРГОВИЯ С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ, ФИНАНСОВИ УСЛУГИ И КОНСУЛТАЦИИ И ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ ПОЗВОЛЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Предметът на дейност на дружеството включва: Предоставяне на домакински услуги, почистване на домове, административни, производствени и търговски обекти. Дърводобив и дървопреработване/след получаване на необходимите лицензии, разрешителни и удостоверения за това от компетентните държавни и общински органи, в случай, че такива се изискват от нормативен акт/, производство на горива от биомаса /екопелети, енергийни трески, костилки, натрошени черупки от орехи, фъстък, лешник и др./, изделия от дървесина и търговия с тях в страната и чужбина, внос и износ, търговия на хранителни и нехранителни продукти, търговия с благородни метали, консултации и всички дейности позволени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма