Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Аква Трейд Груп ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203019805
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 11, 2014 11:13
Наименование
Аква Трейд Груп
Транслитерация
Aqua Trade Group
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Северен, бул. „Дунав”, 10, ет. 7 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
11.07 - Производство на безалкохолни напитки, минерални и други бутилирани води
Предмет на дейност
Търговия на дребно с напитки – код по КИД 47.25. Производство на безалкохолни напитки, минерални и други бутилирани води - код по КИД 11.07. Строителство на хидротехнически съоръжения – код по КИД 4... Търговия на дребно с напитки – код по КИД 47.25. Производство на безалкохолни напитки, минерални и други бутилирани води - код по КИД 11.07. Строителство на хидротехнически съоръжения – код по КИД 42.91. Оформяне и поддържане на озеленени площи – код по КИД 81.30. Вьтрешна и вьншна тьрговска дейност, тьрговия сьс стоки и услуги, тьрговско представителство, комисионерска, консигнационна, спедиционна, транспортна и рекламна дейност, хотелиерски, информационни, програмни, рекламнни, импресарски или други услуги, покупка, строеж, преустройство и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, усвояване на средства по европейски оперативни програми и кохезионни фондове и всяка друга дейност незабранена от законите на Република Бьлгария. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНГЕЛ ИВАНОВ МИЛИН (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АНГЕЛ ИВАНОВ МИЛИН (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Аква Трейд Груп ЕООД на латиница "Aqua Trade Group" с ЕИК/ПИК 203019805 е основана на 11 Април 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2014-04-11
Регистрация на фирмата

2014-12-05
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и външна търговска дейност, търговия със стоки и услуги, търговско представителство, комисионерска, консигнационна, спедиционна, транспортна и рекламна дейност, хотелиерски, информационни, програмни, рекламни, импресарски или други услуги, покупка, строеж, преустройство и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, усвояване на средства по европейски оперативни програми и кохезионни фондове и всяка друга дейност незабранена от законите на Република България.
+ Търговия на дребно с напитки – код по КИД 47.25. Производство на безалкохолни напитки, минерални и други бутилирани води - код по КИД 11.07. Строителство на хидротехнически съоръжения – код по КИД 42.91. Оформяне и поддържане на озеленени площи – код по КИД 81.30. Вьтрешна и вьншна тьрговска дейност, тьрговия сьс стоки и услуги, тьрговско представителство, комисионерска, консигнационна, спедиционна, транспортна и рекламна дейност, хотелиерски, информационни, програмни, рекламнни, импресарски или други услуги, покупка, строеж, преустройство и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, усвояване на средства по европейски оперативни програми и кохезионни фондове и всяка друга дейност незабранена от законите на Република Бьлгария.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма