Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЮНИОН БАЛКАН КОМПАНИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203031387
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203031387 от 2014-07-07 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
April 22, 2014 15:15
Наименование
ЮНИОН БАЛКАН КОМПАНИ
Транслитерация
UNION BALKAN COMPANY Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Свети Влас, к-с "Лазур - 1", сграда 4, ет. 1 Виж на картата
Предмет на дейност
концертна дейност, организиране на музикални мероприятия и изяви, провеждане на културни мероприятия, провеждане на шоу програми и спектакли, организиране и участие във филмови и рекламни прод... концертна дейност, организиране на музикални мероприятия и изяви, провеждане на културни мероприятия, провеждане на шоу програми и спектакли, организиране и участие във филмови и рекламни продукции, партита и други увеселителни мероприятия, импресарска и продуцентска дейност, организиране на кастинги, представителство на изпълнители в сферата на изкуството, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; посредническа дейност като агенция; комисионна и консултантска дейност, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване под наем, менажиране, лизинг, външнотърговски сделки: импорт, експорт, реекспорт, сделки в областта на вътрешния и международен туризъм, кетеринг, ресторантьорство, хотелиерство, търговско представителство и агентство на български и чуждeстранни физически и юридически лица в страната и чужбина, туристическа дейност - туроператорство и туристическо агентство, вътрешно и външно търговска дейност - внос или износ на стоки, както и всяка друга дейност незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Андрей Андреевич Минин (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Андрей Андреевич Минин (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЮНИОН БАЛКАН КОМПАНИ ЕООД на латиница "UNION BALKAN COMPANY Ltd." с ЕИК/ПИК 203031387 е основана на 22 Април 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Свети Влас, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2014-04-22
Регистрация на фирмата

2014-07-07
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203031387 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма