Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Басорексия ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203045312
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 7, 2014 11:39
Наименование
Басорексия
Транслитерация
Bassorexia Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, бул. Васил Левски, бл. 5, вх. Б Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Продуцентска, импресарска и промоутърска дейност, организиране на събития, концерти, фестивали, рекламни, информационни и др. услуги, графичен дизайн, уеб дизайн, интериорен дизайн, ... Продуцентска, импресарска и промоутърска дейност, организиране на събития, концерти, фестивали, рекламни, информационни и др. услуги, графичен дизайн, уеб дизайн, интериорен дизайн, декорация, проектиране, изработка на мебели и аксесоари, покупко-продажба на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, превозна, спедиционна, складова и комисионна дейност, търговско представителство и посредничество на чуждестранни и местни физически и юридически лица, консултантска дейност и услуги, сделки с интелектуална собственост, както и всяка дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Николета Павлова Контрова (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Николета Павлова Контрова 100.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Добромир Андреев Добрев 100.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Николета Павлова Контрова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Басорексия ЕООД на латиница "Bassorexia Ltd." с ЕИК/ПИК 203045312 е основана на 7 Май 2014 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2014-05-07
Регистрация на фирмата

2015-03-23
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Продуцентска, импресарска и промоутърска дейност, организиране на събития, концерти, фестивали, рекламни, информационни и др. услуги, покупко-продажба на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, превозна, спедиционна, складова и комисионна дейност, търговско представителство и посредничество на чуждестранни и местни физически и юридически лица, консултантска дейност и услуги, сделки с интелектуална собственост, както и всяка дейност незабранена от закона.
+ Продуцентска, импресарска и промоутърска дейност, организиране на събития, концерти, фестивали, рекламни, информационни и др. услуги, графичен дизайн, уеб дизайн, интериорен дизайн, декорация, проектиране, изработка на мебели и аксесоари, покупко-продажба на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, превозна, спедиционна, складова и комисионна дейност, търговско представителство и посредничество на чуждестранни и местни физически и юридически лица, консултантска дейност и услуги, сделки с интелектуална собственост, както и всяка дейност, незабранена от закона.

2021-01-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, Цани Гинчев, 6, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, бул. Васил Левски, бл. 5, вх. Б

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма