Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТАЗБОД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203059365
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 14, 2014 16:51
Наименование
ТАЗБОД
Транслитерация
"TAZBOD" LTD
Оборот
10,000 лв. оборот за 2020 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Царевец, ул. Искър, 24 Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, складови сделки, покупка, строеж и обзавеждане на недвижим... Покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, складови сделки, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, хотелиерски /извън случаите по чл.2 т.3 от ТЗ/, туристически, ресторантьорски, рекламни услуги /всички услуги като предприятие по чл.1 ал.3 от ТЗ/, внос и износ на стоки и всякакви други разрешени от закона сделки, а за дейностите, за които се изисква разрешителен или лицензионен режим – след снабдяване със съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАКСИ ХАЙД (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МАКСИ ХАЙД (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2020 10,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТАЗБОД ЕООД на латиница ""TAZBOD" LTD" с ЕИК/ПИК 203059365 е основана на 14 Май 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДНД тех", но на 1 Ноември 2021 година то бива сменено на сегашното "ТАЗБОД". Седалището на компанията се намира в с. Царевец, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Оборота на фирмата за 2020 година е в размер на 10,000 лв.

Хронология

2014-05-14
Регистрация на фирмата

2021-01-05
Промяна едноличен собственик на капитала

2021-11-01
Промяна наименование
Името се сменя от ДНД тех на ТАЗБОД
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Казанлък, бл. 41, вх. Е, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, с. Царевец, ул. Искър, 24
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- търговия с охранителна и офис техника, ремонтна дейност и сервизно обслужване, както и всяка друга незабранена от закона дейност, а когато са необходими разрешителен режим или лиценз – след съответните.
+ Покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, складови сделки, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, хотелиерски /извън случаите по чл.2 т.3 от ТЗ/, туристически, ресторантьорски, рекламни услуги /всички услуги като предприятие по чл.1 ал.3 от ТЗ/, внос и износ на стоки и всякакви други разрешени от закона сделки, а за дейностите, за които се изисква разрешителен или лицензионен режим – след снабдяване със съответното разрешение или лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма