Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛинкЪП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203071022
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 22, 2014 15:50
Наименование
ЛинкЪП
Транслитерация
LinkUP LTD
Служители
4 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. ДОКТОР ЖЕЛЕЗКОВА, 16, вх. Д, ет. 1 Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
82.20 - Дейност на телефонни центрове за услуги
Предмет на дейност
Предоставяне на комплексни телефонни (кол център) услуги и телемаркетинг, включително но не само: дистанционни продажби, телемаркетинг и телефонни (кол център) услуги, целящи: предоставяне на ця... Предоставяне на комплексни телефонни (кол център) услуги и телемаркетинг, включително но не само: дистанционни продажби, телемаркетинг и телефонни (кол център) услуги, целящи: предоставяне на цялостни решения относно извършването на услуги чрез телефонен център за приемане на поръчки, телефонен център за приемане на рекламации, телемаркетинг, пазарни проучвания и дистанционни продажби чрез различни канали. Извършване на услуги чрез телефонен център за приемане на поръчки и оплаквания (рекламации). Извършване на всякакви консултантски дейности и подпомагащи дейности, свързани с посочените прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАРТИН ЛИЛЯНОВ ТОДОРОВ (свързан с 7 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МАРТИН ЛИЛЯНОВ ТОДОРОВ (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Година
Служители
2021 4

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛинкЪП ЕООД на латиница "LinkUP LTD" с ЕИК/ПИК 203071022 е основана на 22 Май 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ВЕЛЕС ПРОПЪРТИ", но на 14 Декември 2018 година то бива сменено на сегашното "ЛинкЪП". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Хронология

2014-05-22
Регистрация на фирмата

2018-03-15
Промяна наименование
Името се сменя от ВЕЛЕС ПРОПЪРТИ на БАБАЧА СВИЛЕНГРАД
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. ДОКТОР ЖЕЛЕЗКОВА, 16, вх. Д, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. ДОКТОР ЖЕЛЕЗКОВА, 16, вх. Д, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ,УПРАВЛЕНИЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, СТРОИТЕЛСТВО, ЗАКУПУВАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И РЕМОНТНА ДЕЙНОСТ, ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА, ПОСРЕДНИЧЕСКА И КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И АГЕНТСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА, ТУРИСТИЧЕСКА, ТРАНСПОРТНА, ХОТЕЛИЕРСКА, СТРОИТЕЛНА, КОМИСИОННА И СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ, ВЪНШНОТЪРГОВСКА И ВЪТРЕШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ОБРАБОТКА НА ЗЕМЯ И ПРОИЗВОДСТВО НА СЕЛСКОСТОПАНСКА И ЖИВОТИНСКА ПРОДУКЦИЯ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ТОРОВЕ И ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОДУКТИ, ФИНАНСОВИ И БОРСОВИ ОПЕРАЦИИ, ВАЛУТНИ СДЕЛКИ И СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, МАРКЕТИНГОВА И ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА СТОПАНСКА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ИЗРИЧНО ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
+ управление на недвижими имоти; животновъдство; обработка на земя с цел производство на земеделски продукти; отдаване под наем и наемане, отдаване под аренда и наемане под аренда на недвижими имоти; производство и търговия със земеделски продукти; търговия със земеделска техника; търговия на едро и дребно с месо и месни продукти; както и извършване на всякаква друга дейност, разрешена със закон.

2018-12-14
Промяна наименование
Името се сменя от БАБАЧА СВИЛЕНГРАД на ЛинкЪП
Промяна предмет на дейност
- управление на недвижими имоти; животновъдство; обработка на земя с цел производство на земеделски продукти; отдаване под наем и наемане, отдаване под аренда и наемане под аренда на недвижими имоти; производство и търговия със земеделски продукти; търговия със земеделска техника; търговия на едро и дребно с месо и месни продукти; както и извършване на всякаква друга дейност, разрешена със закон.
+ Предоставяне на комплексни телефонни (кол център) услуги и телемаркетинг, включително но не само: дистанционни продажби, телемаркетинг и телефонни (кол център) услуги, целящи: предоставяне на цялостни решения относно извършването на услуги чрез телефонен център за приемане на поръчки, телефонен център за приемане на рекламации, телемаркетинг, пазарни проучвания и дистанционни продажби чрез различни канали. Извършване на услуги чрез телефонен център за приемане на поръчки и оплаквания (рекламации). Извършване на всякакви консултантски дейности и подпомагащи дейности, свързани с посочените

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма