Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИА СОФИЯ ПРОДУКЦИЯ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203082524
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 30, 2014 10:17
Наименование
ВИА СОФИЯ ПРОДУКЦИЯ
Транслитерация
Via Sofia Production
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, бул.Искърско шосе, 19 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Създаване, поддържане и управление на онлайн медии, средства за масова информация - интернет телевизия, интернет мултимедийни продукти, с голямо разнообразие от информационни ресурси и услуги ... Създаване, поддържане и управление на онлайн медии, средства за масова информация - интернет телевизия, интернет мултимедийни продукти, с голямо разнообразие от информационни ресурси и услуги – снимки, научна информация, филми, новини, публицистични и научни предавания и други в страните от Европейския съюз и Света. Дейности по медийно обслужване, свързани с планирането, подготовката, организацията, провеждането и отчитането на медийни комуникационни активности. Събиране, анализиране и изнасяне в публичното интернет пространство на информация за актуални събития, личности и тенденции. Поддържане или създаване на публичен имидж на личности, организации и програми. Развитие на концепции, програми и техники за успешно управление на медийни организации. Развитие на традиционните и модерни подходи за създаване, поддържане и управление на средства за масова информация, в интерес на обществото и в защита на свободата на словото, на информацията и независимостта на електронните медии. Участие в европейски програми за финансиране на извършваните от дружеството дейности. Производство на аудио-визуални средства; покупко-продажба на авторски права и други сделки с интелектуална собственост; услуги на филмопроизводство и телевизионни програми; продуцентска дейност; рекламна дейност; издателска и разпространителска дейност; търговско представителство и посредничество; транспорт; комисионни сделки; информационно-консултантски услуги, както и всяка друга дейност, незабранена от закон. Дейностите, за извършването на които се изисква лиценз, ще се извършват след неговото издаване. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Жан Бержерон (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Ан Дьобоа 300.00 лв - 30.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Жан Бержерон 300.00 лв - 30.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Мари Терез Арно - Мелшиор 200.00 лв - 20.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Катя Христова Донкова 200.00 лв - 20.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИА СОФИЯ ПРОДУКЦИЯ ООД на латиница "Via Sofia Production" с ЕИК/ПИК 203082524 е основана на 30 Май 2014 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2014-05-30
Регистрация на фирмата

2018-10-31
Промяна съдружници
- Ан Дьобоа - 300 лв - 30.00% дял
- Жан-Мишел Венемани - 200 лв - 20.00% дял
- Катя Христова Донкова - 200 лв - 20.00% дял
- Жан Бержерон - 300 лв - 30.00% дял
+ Катя Христова Донкова - 200 лв - 20.00% дял
+ Мари Терез Арно - Мелшиор - 200 лв - 20.00% дял
+ Жан Бержерон - 300 лв - 30.00% дял
+ Ан Дьобоа - 300 лв - 30.00% дял

2021-01-08
Промяна предмет на дейност
- Производство на аудио-визуални средства; покупко-продажба на авторски права и други сделки с интелектуална собственост; услуги на филмопроизводство и телевизионни програми; продуцентска дейност; рекламна дейност; издателска и разпространителска дейност; търговско представителство и посредничество; транспорт; комисионни сделки; информационно-консултантски услуги,както и всяка друга дейност, незабранена от закон. Дейностите,за извършването на които се изисква лиценз, ще се извършват след неговото издаване.
+ Създаване, поддържане и управление на онлайн медии, средства за масова информация - интернет телевизия, интернет мултимедийни продукти, с голямо разнообразие от информационни ресурси и услуги – снимки, научна информация, филми, новини, публицистични и научни предавания и други в страните от Европейския съюз и Света. Дейности по медийно обслужване, свързани с планирането, подготовката, организацията, провеждането и отчитането на медийни комуникационни активности. Събиране, анализиране и изнасяне в публичното интернет пространство на информация за актуални събития, личности и тенденции. Поддържане или създаване на публичен имидж на личности, организации и програми. Развитие на концепции, програми и техники за успешно управление на медийни организации. Развитие на традиционните и модерни подходи за създаване, поддържане и управление на средства за масова информация, в интерес на обществото и в защита на свободата на словото, на информацията и независимостта на електронните медии. Участие в европейски програми за финансиране на извършваните от дружеството дейности. Производство на аудио-визуални средства; покупко-продажба на авторски права и други сделки с интелектуална собственост; услуги на филмопроизводство и телевизионни програми; продуцентска дейност; рекламна дейност; издателска и разпространителска дейност; търговско представителство и посредничество; транспорт; комисионни сделки; информационно-консултантски услуги, както и всяка друга дейност, незабранена от закон. Дейностите,за извършването на които се изисква лиценз, ще се извършват след неговото издаване.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма