Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СЪРФИНГ БРАНД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203083633
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203083633 от 2014-06-09 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
May 30, 2014 15:32
Наименование
СЪРФИНГ БРАНД
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ахтопол, ул. Зеленика, 6, ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредн... Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, включително посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, консултантска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СНЕЖАНА НЕДКОВА НЕДКОВА (свързан с 64 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СНЕЖАНА НЕДКОВА НЕДКОВА (свързан с 64 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СЪРФИНГ БРАНД ЕООД с ЕИК/ПИК 203083633 е основана на 30 Май 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ММ АВТОМОБИЛНА ТЪРГОВИЯ", но на 22 Март 2019 година то бива сменено на сегашното "СЪРФИНГ БРАНД". Седалището на компанията се намира в гр. Ахтопол, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2014-05-30
Регистрация на фирмата

2014-06-09
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203083633 на основание друго от ЗДДС

2014-06-24
Промяна предмет на дейност
- Търговия с автомобили, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, включително посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, консултантска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.
+ Предприемаческа дейност, строителство, обзавеждане, проектиране на недвижими имоти, търговко представителство, посредничество, инженеринг, консултанстка дейност и други дейности, незабранени със закон.

2015-06-12
Промяна едноличен собственик на капитала

2016-04-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. Хан Аспарух, 13, ет. партер
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул.21-ВИ ВЕК, 13

2019-03-22
Промяна наименование
Името се сменя от ММ АВТОМОБИЛНА ТЪРГОВИЯ на СЪРФИНГ БРАНД
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул.21-ВИ ВЕК, 13
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Ахтопол, ул. Зеленика, 6, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- Предприемаческа дейност, строителство, обзавеждане, проектиране на недвижими имоти, търговко представителство, посредничество, инженеринг, консултанстка дейност и други дейности, незабранени със закон.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, включително посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, консултантска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма